Madison Beer (13) de nieuwe Carly Rae?!

News door Redactie

Justin Bieber heeft de nieuwe Carly Rae Jepsen ontdekt! Deze zangeres is maar liefst 13 jaartjes jong. Haar naam is Madison Beer en ze heeft een stem waar je de rillingen van krijgt. Haar cover-nummer waar ze zo’n stunning indruk mee heeft gemaakt heet: ‘At last’. Wij stellen haar even voor...

madison

Het nummer 'At Last', dat origineel van Etta James is, is misschien niet zo catchy als Carly Rae Jepsen’s populaire liedje ‘Call me maybe’, maar er is geen twijfel dat deze zangeres niet beroemd zou worden. Ze mag zichzelf de nieuwste ontdekking van Justin Bieber noemen. Madison is gevonden op het internet via haar Youtube video’s. Een paar tweet’s van Justin Bieber later is deze jongedame een nieuwe trend.

Esmee Denters is via dezelfde manier ontdekt. Ze had zichzelf ook opgenomen tijdens het zingen en op Youtube gezet. Ze werd gespot door Justin Timberlake en sindsdien heeft ze al een aantal nummers uitgebracht, onder andere ook met Justin Timberlake zelf met het nummer 'Love Dealer'. Wij zijn benieuwd of Madison dezelfde weg gaat als Esmee.

madison

De volle naam van dit meisje is Madison Elle Beer en ondanks dat ze nog maar 13 jaar is, klinkt haar stem een stuk ouder. Madison is een singer/songwriter uit Amerika. Een aantal mooie nummers die ze heeft gezonden zijn: ‘Someone like you’ van Adele en ‘Jar of Hearts’ van Christina Perri. Daaruit valt op te merken dat ze erg getalenteerd is.

Benieuw naar haar gouden keeltje? Hier de cover van ‘At Last’ van Etta James, gezongen door Madison Beer.

Madison met 'Jar of Hearts'.

Madison met 'Someone like you'.

Wat vind jij van deze ontdekking?

Bron: Noveltreasure en Refinery29

Door: Jitske