News

Katie Holmes pre-scheidings interview

De scheiding van Katie Holmes en Tom Cruise is je de afgelopen weken vast niet ontgaan. Iedereen schreef erover, maar C Magazine had wel echt de perfecte timing! Een dag voor haar scheiding interviewde C Mag. namelijk de stunning brunette. Wij zijn erg benieuwd, want gaf Katie stiekem al hints over haar scheiding met Tom?

katie
Op de cover draagt Katie een sexy asymmetrische zwarte jurk. Het interview is 'Fresh lease on life' genoemd, omdat ze hier al haar scheiding op de planning had staan.

Katie kwam erg media getraind over en je kon merken dat ze niet teveel prijs wilde geven. ‘Ik ben klaar om meer uitdagende rollen op me te nemen,’ zei Katie. ‘Het voelt alsof ik zo hard heb gewerkt op jonge leeftijd dat ik veel levenservaring heb gekregen. Ik voel me in balans en alsof ik iets te bieden heb. Ik voelde dat ik mijn persoonlijke leven bij moest houden, net als mijn carrière.’ Toch merk je, vooral in haar eerste zin, dat er iets was waarmee ze zat.

Katie

Ze schakelde snel over naar haar kledinglijn waar ze blij over praatte. Maar toen C vroeg of Suri haar en Tom Cruise dichter bij elkaar bracht, viel het een beetje stil. ‘Ik weet het niet. Ik bedoel… Ik weet het niet…’ Zei Katie. ‘Iedereen neemt kinderen.’

Toch kon C merken dat er iets speelde met Katie. Ze dacht namelijk, voordat ze een vraag beantwoordde, twee keer zo goed na. Ook werd de naam Tom Cruise bijna niet genoemd door Katie zelf. Ondanks dat Katie zich zo rot voelde van binnen, zag ze er super uit op de september cover van C Magazine. Deze foto’s waren genomen een week voordat Katie aankondigde dat ze met Tom ging scheiden.

katie

Waarschijnlijk had Katie toen al haar scheiding op de planning staan, maar was ze nog niet zeker over haar timing wanneer en hoe ze het naar buiten zou brengen. Tom heeft aangegeven dat hij geen hints heeft opgevangen. Maar wetende dat Katie in haar gedachte al gescheiden was van Tom, maakt ons toch een beetje droevig.

Wat denk jij, zoekt C Magazine teveel achter dit interview of is het logisch dat Katie het al een beetje aangaf?

Bron: Eonline, Hollyscoop & Celebritygossip

Door: Jitske

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved