News

Gossip Girl(scene) week 30

Roddels, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja dat laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

Gossip girlscenes

Het lijkt er op dat onze favoriete Party Prince (Harry) weer even van de markt is. Harry zou daten met Cressida Bones, een 23-jarig model uit Londen. Hoe ze Harry aan de haak heeft geslagen? Ze schijnt een goede vriendin van Harry’s nichtjes Beatrice & Eugenie te zijn en al tijden in de “inner circle” van Harry te behoren. Volgens bronnen rondom het paar schijnt de relatie echter niet erg serieus te zijn, en “exclusief” is voor Harry nog steeds een vies woord. Dus meiden, er is nog hoop!

Gossip girlscenes

J.Lo gaf haar stoeltje bij de Amerikaanse Idols onlangs op en deze week werd bekend gemaakt wie haar plek op zal vullen. Niemand minder dan Mariah - All I want for Christmas - Carey zal in het volgende seizoen van de Amerikaanse versie van Idols aan de jurytafel plaatsnemen. Eerder vertelde Nick Cannon, Mariah’s man en vader van haar tweeling dat Mariah veel te duur zou zijn voor Idols, maar dat bleek toch niet helemaal waar...

Gossip girlscenes

De afgelopen week jarige Selena Gomez (20! Ze is geen tiener meer!) zou gaan samenwonen met haar vriendje Justin Bieber. Hoewel de geruchten gaan dat de relatie van Justin en Selena juist niet zo stabiel meer zou zijn, zijn er weer andere geruchten dat de twee op het punt staan te gaan samenwonen. Afgelopen weekend werden ze gespot op de huishoudafdeling van een warenhuis, op zoek naar keukenapparaten. En een bron rondom het paar verklapt dat Selena voor haar 20ste verjaardag de sleutel van Justin’s optrekje heeft gekregen... To be continued (natuurlijk!)...

Gossip girlscenes

Lindsay Lohan liet zich afgelopen week ontglippen dat ze graag zou spelen in een remake van de film Thelma & Louise. De film die de absolute doorbraak van Brad Pitt betekende gaat over vriendinnen Thelma & Louise die hun saaie huis ontvluchten. Of Lindsay graag de rol van Thelma of Louise op zich wil nemen is niet bekend, maar we weten wel wie ze graag als haar beste vriendin heeft.. Niemand minder dan Jennifer Lawrence! Lilo twitterde afgelopen week dat ze Jennifer Lawrence “GENIUS vond in The Hunger Games”. Zijn wij het mee eens Linds, nou ga jij nu maar regelen dat die film er daadwerkelijk komt, want wij zien hem ook wel zitten.

Gossip girlscenes

Na maanden van vage roddels lijkt het er nu toch echt op te lijken dat Mila Kunis en Ashton Kutcher veel meer zijn dan vrienden. Ashton & Mila die elkaar zo’n vijftien jaar geleden leerden kennen op de set van That 70’s show (Mila was net 14) hadden het wel heel erg gezellig op de WRAP-party van de film over het leven van de vorig jaar overleden Apple topman Steve Jobs. Ashton speelt in die film de rol van Steve. En hoewel wij Mila en Ashton zien knuffelen en kussen op de vage foto die gemaakt is op het feestje, lezen we ook in de Britse ELLE dat Mila het idee van een Love Story tussen haar Ashton absurd vindt. Anypoop, stiekem HOPEN wij gewoon op zo’n Love Story. Zeker als we weer eens een nachtje hebben doorgehaald met oude afleveringen van That 70’s show op Comedy Central.

Gossip girlscenes

Robsten is on the rocks! De relatie van Kristen Stewart en Robert Pattinson kreeg het afgelopen week zwaar te verduren. Kristen bleek namelijk niet zo trouw als ze bij menigeen doet voorkomen. Vorige week, op maandag 17 juli om precies te zijn, werd Kristen zoenend en knuffelend gespot met een ander door een fotograaf. Die ander? Alleen maar haar getrouwde en bijna twee keer zo oude (41) Snow White & The Huntsman regisseur. En het wordt nog erger, Rupert Sanders is niet alleen al jaren gelukkig getrouwd, hij heeft ook twee kinderen met dezelfde vrouw. US Weekly was deze week degene die de foto's naar buiten bracht. Ontkent werd er niet, bekend wel (soort van) in een statement aan het Amerikaanse People Magazine vertelt Kristen veel spijt te hebben en zegt ze dat ze van Rob houdt.. 'I'm sorry, I love him [Rob]'. Het lijkt erop dat Robert niets van de affaire afwist, afgelopen zondag (vijf dagen na "het incident") werden de twee nog vrolijk en flirtend op de rode loper van de Teen Choice Awards gespot. Op dit moment is Robert vooral stil. Volgens bronnen rondom Robert is hij zeer geschokt en denkt hij na over wat zijn volgende stap zal zijn. Eerder zal hij geen statement naar buiten brengen.

Bron: Grazia, Ohnotheydidnt & Popsugar

Door Annemerel & Eline

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved