Het einde van Robsten?

News door Redactie

Iedereen kent het Twilight duo Robert Pattinson en Kristen Stewart wel. Ze staan ook wel bekend als Robsten, het droompaar. Alles zag er super uit, hand in hand, verlovingsring in de broekzak en blije gezichten. Veel mensen waren dan ook extra geshockt om het nieuws te horen dat Kristen vreemd is gegaan.

Is het echt waar? Blijkbaar, want Kristen liet weten er veel spijt van te hebben. ‘Het spijt me enorm dat ik mijn dierbaren zoveel pijn heb gedaan en in schaamte heb gebracht. Dit moment van indiscretie heeft het belangrijkste aspect in mijn leven op het spel gezet: mijn relatie met Rob. Ik hou van hem, ik hou echt zoveel van hem. Het spijt me zo!' Zijn er dan foto’s van? Ja, ook die zijn gespot. Is dit nog vriendschappelijk uit te leggen? Nee, het is echt gebeurd. Zou de relatie hier tegen bestand zijn? Laten we het hopen.

Vorige week kwamen er foto’s uit van Kirsten Stewart en haar Snow White and the Huntsman director, Rupert Sanders, waar ze niet van elkaar konden afblijven. Rupert is bijna twintig jaar ouder, is getrouwd met de koningin uit de Snow White film en heeft twee kinderen. Toch was hij duidelijk helemaal weg van haar. Rupert’s vrouw was iedere dag samen met de twee, maar toch konden ze het een tijd verborgen houden.

Rupert en Kristen waren betrapt door een fotograaf. Hij was Kristen stiekem aan het achtervolgen. Hij reed achter haar aan en zag Kristen en Rupert samen afspreken. De fotograaf maakte foto’s van hen terwijl Rupert haar stevig vasthield. Zelfs toen de twee besloten een rondje te gaan rijden, reed de fotograaf er gewoon achterna. Over privacy gesproken?

Robert is er helemaal kapot van, hij wilde haar ten huwelijk vragen. ‘De relatie was sterker dan ooit de laatste paar maanden', zei hij. Robert had het nooit zien aankomen. We zien al gaten in hun relatie komen, zo verlieten ze apart de Comic Con vorige week. Toch is Kristen nu nog aan het vechten voor Rob; ‘Ik denk dat ik het gevecht nog kan winnen', aldus de brunette.

Robert speelde vorig jaar in Water for elephants, waar vreemdgaan in voorkomt. Na zijn rol vertelt hij: ‘Het leven is niet zwart-wit en er is een ding wat ik niet begrijp: waarom mensen vreemdgaan.’

De Twilight fans zijn woedend, hun ‘droomwereld’ waar ze al die tijd over gelezen, gekeken en gefantaseerd hebben, is weg. Robert en Kristen waren een soort van voorbeeld, die er nu niet meer is. Wij hopen dat deze twee in ieder geval hier doorheen komen. Wat is Twilight nou zonder dit liefdeskoppel?

Wat vind jij van dit nieuws? Denk jij dat het nog goedkomt met Robsten?

Bron: Eonline

Door: Jitske

Beeld: Getty Images