Je kijkt je ogen uit!

News door Redactie

Ben jij weleens naar een concert geweest van je favoriete artiest? Dan is het je vast opgevallen dat ze er altijd alles aan doen om er een hele show van te maken. De mooiste decors, beste dansers en gekste kleding worden uit de kast getrokken. Ja juist, de gekste kleding, want sommige artiesten maken het wel heel bont als het op kleding aankomt.

Een concert moet iets zijn om nooit meer te vergeten, maar na het zien van deze outfits konden wij ons het hele concert niet meer herinneren...

GGekke outfits

Will.i.Am staat bekend om zijn aparte kledingstijl en ziet er altijd goed verzorgd uit. Tijdens dit concert in Londen leek het alleen net alsof hij vast zat in een vissenkom..

Gekste outfits

De 'Maybe I'm crazy' zanger past z'n kleding graag aan zijn liedjes aan. Yes, we think your outfit is crazy, Cee-Lo Green.

Gekste outfits

Een tijdje lang verscheen in iedere clip van Gwen Stefani wel een Harajuku-girl. Tijdens dit concert in Los Angeles ging ze hetzelfde gekleed als haar Japanse vriendinnen.

Gekste outfits

Deze outfit ziet er net zo ongemakkelijk uit als het gezicht van Janet Jackson. Please niet nog een keer!

Gekste outfits

Ja, Jennifer Lopez kan met haar mooie gezicht eigenlijk alles wel hebben, maar hier slaat ze de plank toch een beetje mis. Braziliaanse carnaval meets de Noordpool, oftewel koud en warm. Gaat niet echt samen, he?

Gekste outfits

Als een soort slangengodin bewoog Björk over het podium. Lijkt ons erg warm!

Gekste outfits

Dat Lady Gaga van aparte kleding houdt, wisten we allemaal wel, maar dit zwevende lieveheersbeestje is met een witte japon helemaal klaar voor het altaar. Beetje vreemd.

Gekste outfits

De Griekse goden anno 2030. Do we need to say more?

Gekste outfits

Een leren pakje kan Fergie prima hebben met haar killer body, maar die glimmende schouderstukken maken deze outfit toch een beetje vreemd.

Gekste outfits

Ook Nicki Minaj zie je niet snel in een simpele spijkerbroek met wit T-shirt, maar deze regenboog combinatie mag ze wat ons betreft in de kast laten hangen. Toch wel grappig, zo'n zuurstokje op het podium!

Gekste outfits

Als mislukte tank buldert Kesha over het podium. Doe maar niet Kesha, nee nee..

Nu denk je misschien: waar is Katy Perry in dit hele verhaal? Juist, Miss Perry staat bekend om haar rare, maar toch ook wel mooie outfits. Ze verzint iedere keer wel weer iets nieuws, maar zorgt er stiekem ook wel voor dat ze er toch nog heel mooi uit blijft zien. Kijk maar mee!


 

Welke outfit van een artiest vergeet jij nooit meer?

Bron beeld: Stylelist

Door Eline