News

Come in and find out!

Nieuwsgierige aagjes opgelet! Het is natuurlijk super leuk om heel Amerika rond te reizen en te zien waar alle celebs wonen, maar dat kost nogal wat centjes en daar heb je eigenlijk niet echt de tijd voor. Niet getreurd, want wij hebben een paar celebrity huisjes, nee enorme A-list mansions voor jullie gespot zodat wij kunnen zien hoe klein wij eigenlijk wonen.

Niks mis met een klein huisje hoor, soms juist des te knusser en gezelliger. Als je later heel veel geld hebt en van gekkigheid niet meer weet wat je ermee moet doen, koop je toch gewoon een enorme villa? Kijk maar, zo moet dat.

Come in and find out

Adele is nog jong, maar heeft al een behoorlijk salaris opgebouwd. Met haar grote hits zoals Rolling in the deep en Chasing Pavements is ze bekend geworden over de hele wereld en dat heeft haar spaarvarken goed gedaan. Voor slechts 6 miljoen dollar heeft ze dit huis gekocht, inclusief tien slaapkamers, twee zwembaden en een tennisveld.

Come in and find out

In plaats van een hotelkamer koos Angelina Jolie ervoor om een paar weken in dit huis te logeren tijdens het drukke werkschema van Brad Pitt. Nee, ze huurde niet een kamer, ze wilde gewoon het hele huis hebben.. Ja, dat kan natuurlijk ook!

Come in and find out

Brad Pitt en Angelina Jolie genoten vorig jaar zo erg van hun zomervakantie in dit huis dat ze besloten om een bod te doen. Voor 10 miljoen dollar is dit huis van hen, inclusief binnenzwembad.

Come in and find out

Dit lijkt misschien een normaal rijtjeshuis, maar niets is minder waar. Gwyneth Paltrow kocht dit huis toen Kate Winslet 'm in de verkoop deed en transformeerde het stulpje in een mansion van 33 kamers! Chris Martin houdt van sporten, dus ach, een fitnesszaal erbij kon ook nog wel.

Come in and find out

Het Comomeer is een prachtige locatie in Italië waar veel mensen de zomer graag doorbrengen. George Clooney is het hier waarschijnlijk helemaal mee eens, want in 2001 kocht hij deze woning met bioscoop, zwembad en genoeg ruimte voor zijn motors. Wat kreeg hij er gratis bij? De buurvrouw, niemand minder dan Donatella Versace.

Come in and find out

Jennifer Aniston heeft naast haar 'gewone' huis ook een vakantiehuisje in Malibu en Beverly Hills. Het is alleen nog nooit gelukt om haar te spotten in een bikini..

Come in and find out

In Bel Air staat dit prachtige huis waar Jennifer Aniston spontaan verliefd op werd. Voor 21 miljoen dollar is dit huisje voor haar.

Come in and find out

Van bovenaf lijkt het net een mini vliegveld, maar dit is toch echt het huis van John Travolta. Gelukkig heeft hij een gate gemaakt aan zijn huis vast, zodat hij nooit meer naar een vliegveld hoeft te rijden. Handig toch?

Come in and find out

In Manhattan heeft Madonna dit schattige huis gekocht. In dit huis zijn negen openhaarden, een wijnkelder, dertien slaapkamers en veertien badkamers verdeeld over vier verdiepingen. Het kost ongeveer 27 miljoen dollar!

Come in and find out

Come in and find out

Tijdens een heerlijke vakantie in de maand augustus huurden Jay-Z en Beyonce dit huis in de Hamptons. Voor maar $ 400.000 mogen ze de hele zomermaand in dit zandkasteel blijven en dat is het zeker waard. Zo hebben ze hun eigen klimwand, skatebaan, bowlingcentrum, een zwembad met onderwater geluidssysteem, een basketbalveld en een tennisveld. Totally worth it!

Tja, dan is mijn studentenkamertje wel erg klein..

Waar zou jij later wel willen wonen?

Bron beeld: Glamour magazine

Door Eline

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved