News

Gossip Girl(scene) week 32

24

Roddels, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja dat laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

Gossip Girl(scene) week 32

Justin Bieber maakte afgelopen week het verkeerde grapje. Hij sprak in een interview met Rollercoaster Magazine over de kalende Prins William. Hij zei: "Ik bedoel er zijn tegenwoordig dingen die dat voorkomen. Ik snap niet waarom hij die spullen niet gebruikt? Je neemt een beetje Propecia en je haar groeit terug. Hebben ze dat hier niet?" De Britten vinden de opmerking van de bijdehante Bieber precies dat, bijdehand. De enige die grappen over het kalende hoofd van William mag maken zijn Prins William zelf en zijn broertje Harry.

Gossip Girl(scene) week 32

Pretty Little Liars actrice Lucy Hale sprak in de Cosmopolitan voor het eerst over haar eetstoornis, waarvan niemand eigenlijk wist dat ze die überhaupt ooit gehad heeft. Ze sprak over die tijd "Ik heb het hier eigenlijk nooit over gehad, maar ik at soms dagen niet. Of ik at misschien wat fruit en ging dan drie uur achter elkaar sporten in de sportschool. Ik wist dat ik een probleem had. Het was een proces dat in gradaties verliep, maar ik heb mezelf veranderd." Wij hopen dat de problemen voor Lucy voorgoed verleden tijd zijn.

Gossip Girl(scene) week 32

Nieuws over een Kardashian wiens voornaam niet begint met een K... Rob Kardashian gaat terug de collegebanken in om zijn droom om advocaat te worden eindelijk te verwezenlijken. Rob was al aan het studeren, maar na het behalen van zijn bachelor besloot hij zijn geluk in de entertainmentwereld te beproeven. Maar nu lijkt hij toch weer zijn ware droom te volgen. Hij twitterde deze week: "Going to Law School very soon and so excited and can't wait" en vervolgens: "School just never ends for me! #UniversityofSouthernCal #Trojans #Fighton.". De advocatuur zit duidelijk in het bloed van de 25-jarige Rob. Zijn vader was bekend advocaat Robert Kardashian.

Gossip Girl(scene) week 32

Gossip Girl's Ed Westwick was afgelopen week betrokken bij een relletje in een bar. Ed zou een andere man in de bar, die een foto van hem zou proberen te maken, een klap willen verkopen. Toen Ed zijn doel miste zou hij iemand van de beveiliging gevraagd hebben de man uit de bar te zetten. En zo geschiedde. Iemand van Ed's publiciteitsteam ontkent het verhaal overigens.

Gossip Girl(scene) week 32

Kelly Osbourne ging deze week voor een wel heel bijzondere nieuwe look. Nadat ze de afgelopen tien jaar haar haar in alle kleuren van de regenboog verfde, moet ze gedacht hebben.. "En hoe ga ik nu eens opvallen?". De verandering was nogal drastisch. In plaats van de bleek voor haar haar te gebruiken, gebruikte ze het dit keer voor haar wenkbrauwen en dat geeft een nogal... bijzonder effect. Wat vinden jullie van haar nieuwe look?

Bron: Ohnotheydidnt

Door Annemerel

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

24 reacties

 • 7 jaar geleden Anoniem

  kelly?! 0.0

 • 7 jaar geleden New_York_Girl

  Zo, die Kelly ziet er echt niet uit.

 • 7 jaar geleden T.

  Kelly ziet er idd echt eng uit !

 • 7 jaar geleden RayJazz

  Lekker slim dat JB heus denkt dat een cosmetisch middeltje gewoon al jouw haar doet teruggroeien. Propecia wordt trouwens continu in verband gebracht met erectiestoornissen. Heel gezond en fijn dus.

 • 7 jaar geleden Liah

  hahaha bieber heeft wel gelijk though en iel kelly osbourne.. ik snap zoiets echt niet. wat is daar mooi aan?

 • 7 jaar geleden J4SMIEN

  Dat van Lucy vind ik het ergst.

 • 7 jaar geleden Transformer

  Omg Kelly ziet er echt heel eng uit..

 • 7 jaar geleden Koosje

  Kelly ziet er niet uit, die actie van Justin Bieber was niet bepaald slim en hopen dat het goed blijft gaan met Lucy want anorexia is echt een rotziekte.

 • 7 jaar geleden Katpee*CatchingFire

  Niet cool Justin Bieber, niet cool...

 • 7 jaar geleden annabellax

  ik schrok toen ik kelly zag, vind het echt belachelijk!

 • 7 jaar geleden anon

  @xluvluv heeft echt helemaal gelijk!!!!

 • 7 jaar geleden TVG

  Justin Bieber maakt overal grapjes over, maar als hij de lul is (zoals laatst bij Ridiculousness @ MTV) reageert hij belachelijk kinderachtig :/

 • 7 jaar geleden IngLovesyu

  Justin Bieber meent zich tè veel.

 • 7 jaar geleden XoxoHz

  De universiteit waar Rob Kardashian heen wilt tweette dat hij zich nog niet heeft aangemeld en dat hij niet op die school komt.

  Rob Kardashian hasn't even applied to USC Law @HuffingtonPost @eonline @atlblog @USATodayPlus

  Rob Kardashian is not coming here, but we wish him luck at law school @radar_online @OK_Magazine @GossipCop

 • 7 jaar geleden Jurissa

  Heftig van Lucy!

 • 7 jaar geleden Lestrange

  Jahoor... Justin denkt weer dat hij alles kan zeggen :/

 • 7 jaar geleden Debby

  ik vind dat justin bieber nog al een eigen dunk heeft

 • 7 jaar geleden BELIEVE_

  Hoe durft Justin zo de koninklijke familie zwart te maken, ik had hem allang een klap gegeven.

 • 7 jaar geleden Belle

  Wow, Kelly!

 • 7 jaar geleden missSouthMountain

  @ loopeend, helemaal mee eens

 • 7 jaar geleden Sinfonia

  Achja, justin bieber. Het kleine omhoog gevallen jochie dat zijn kop niet kan houden :')

 • 7 jaar geleden Richusy

  Justin Bieber heeft eigenlijk wel gelijk maar de koninklijke familie van Engeland heeft het niet zo met plastische chirurgie of haartransplantatie. En OMG Kelly -.-. Goe van Rob Kardashian dat hij iets nuttigs gaat doen.. En tjaah Lucy Hale ik hoop dat het nog stees goed met haar gaat en dat het goed blijft gaan.

 • 7 jaar geleden Coaties

  Oohh, die Kelly!

  Justin Bieber kan gewoon zijn mond weer eens niet houden he?

 1. 1