Gossip Girl(scene) week 33

News door Redactie

Roddels, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja dat laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

GG scene week 33

Taylor Swift kondigde deze week niet alleen haar nieuwe album "Red" aan, ze kocht ook een huis. Het huis staat in de Amerikaanse staat Massachusetts, heeft zeven slaapkamers en maar liefst vijf badkamers. Het stond voor 14 miljoen dollar te koop, maar dat heeft Taylor er bij lange na niet voor betaald, ze legde er een kleine vijf miljoen dollar voor neer. Maar eh, dat is nog niet alles.. Het huis staat tegenover de oma van Conor Kennedy. Taylor's vriendje..

GG scene week 33
.
Terwijl Angelina Jolie en Brad Pitt dit weekend zouden gaan trouwen (wat vervolgens slechts een slechte roddel bleek te zijn), kondigden Jennifer Aniston en Justin Theroux hun verloving aan. Justin en Jennifer leerden elkaar kennen op de set van de film Wanderlust. Inmiddels zijn de twee alweer ruim een jaar samen. Ze zouden al 100x eerder verloofd zijn geweest en als we de media zouden moeten geloven zouden ze inmiddels al een heel elftal aan kinderen moeten hebben, maar dit weekend werd de verloving officieel. Over een eventuele baby op komst hebben wij nog niks vernomen.

GG scene week 33

Gingen er eerst nog geruchten dat Gwen Stefani en Gavin Rossdale uit elkaar zouden gaan, nu hoorden we de roddel dat het stel opnieuw zouden willen gaan trouwen. Een vriend van het stel verklapte dat Gavin en Gwen op 14 september elkaar opnieuw het ja-woord zullen geven. Ze voelen zich weer net zo verliefd als tien jaar geleden. Kijk, dat is nou nog eens leuk nieuws!

GG scene week 33

Kate Middleton zou zich momenteel als cupido opwerpen en op zoek zijn naar de ware voor Prins Harry. Kate is sinds haar huwelijk met William zeer goed bevriend geraakt met Harry. Harry vraagt Kate vaak om advies. Dus meiden je weet het, om een kansje te maken het vriendinnetje van Harry te worden moet je Kate te vriend houden!

GG scene week 33

Robbie Williams heeft duidelijk de afgelopen maanden wat tijd in de sportschool doorgebracht. Robbie toonde zijn nieuwe gespierde lichaam via een shirtloze foto op Twitter. Robbie's vrouw Ayda is op dit moment hoogzwanger en staat op het punt te bevallen van Robbie's eerste kindje. Een ding is zeker, Robbie heeft genoeg spieren gekweekt om dozen met luiers te dragen.

Bron: Ohnotheydidnt

Door Annemerel