News

Gossip Girl(scene) week 33

13

Roddels, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja dat laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

GG scene week 33

Taylor Swift kondigde deze week niet alleen haar nieuwe album "Red" aan, ze kocht ook een huis. Het huis staat in de Amerikaanse staat Massachusetts, heeft zeven slaapkamers en maar liefst vijf badkamers. Het stond voor 14 miljoen dollar te koop, maar dat heeft Taylor er bij lange na niet voor betaald, ze legde er een kleine vijf miljoen dollar voor neer. Maar eh, dat is nog niet alles.. Het huis staat tegenover de oma van Conor Kennedy. Taylor's vriendje..

GG scene week 33
.
Terwijl Angelina Jolie en Brad Pitt dit weekend zouden gaan trouwen (wat vervolgens slechts een slechte roddel bleek te zijn), kondigden Jennifer Aniston en Justin Theroux hun verloving aan. Justin en Jennifer leerden elkaar kennen op de set van de film Wanderlust. Inmiddels zijn de twee alweer ruim een jaar samen. Ze zouden al 100x eerder verloofd zijn geweest en als we de media zouden moeten geloven zouden ze inmiddels al een heel elftal aan kinderen moeten hebben, maar dit weekend werd de verloving officieel. Over een eventuele baby op komst hebben wij nog niks vernomen.

GG scene week 33

Gingen er eerst nog geruchten dat Gwen Stefani en Gavin Rossdale uit elkaar zouden gaan, nu hoorden we de roddel dat het stel opnieuw zouden willen gaan trouwen. Een vriend van het stel verklapte dat Gavin en Gwen op 14 september elkaar opnieuw het ja-woord zullen geven. Ze voelen zich weer net zo verliefd als tien jaar geleden. Kijk, dat is nou nog eens leuk nieuws!

GG scene week 33

Kate Middleton zou zich momenteel als cupido opwerpen en op zoek zijn naar de ware voor Prins Harry. Kate is sinds haar huwelijk met William zeer goed bevriend geraakt met Harry. Harry vraagt Kate vaak om advies. Dus meiden je weet het, om een kansje te maken het vriendinnetje van Harry te worden moet je Kate te vriend houden!

GG scene week 33

Robbie Williams heeft duidelijk de afgelopen maanden wat tijd in de sportschool doorgebracht. Robbie toonde zijn nieuwe gespierde lichaam via een shirtloze foto op Twitter. Robbie's vrouw Ayda is op dit moment hoogzwanger en staat op het punt te bevallen van Robbie's eerste kindje. Een ding is zeker, Robbie heeft genoeg spieren gekweekt om dozen met luiers te dragen.

Bron: Ohnotheydidnt

Door Annemerel

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

13 reacties

 • 7 jaar geleden Anoniem

  wat moet je in godsnaam met 5 badkamers?! aan de andere kant lijkt het me ook wel cool

 • 7 jaar geleden Marie

  Ik las in een boekje dat brad pitt een verlovingsring had laten ontwerpen voor angelina en dat zij die niet wou dragen omdat die 'te lelijk' was. Dat is dus ook niet waar dan .

 • 7 jaar geleden Debby

  ik vind die arm spieren van robbie zo opgepomd

 • 7 jaar geleden kopjechino

  Dat van Gwen Stefani is heel leuk om te lezen!

 • 7 jaar geleden Koosje

  Nieuws om vrolijk van te worden.

 • 7 jaar geleden missSouthMountain

  Best wel leuk nieuws allemaal

 • 7 jaar geleden anon

  hihi zie die laatste foto:P

 • 7 jaar geleden THISISTHELIFE

  wauwie robbie hahahaha

  maar super leuk voor gwen stefani (:

 • 7 jaar geleden WildOnes

  Robbie Williams, looking good

 • 7 jaar geleden LOVETRULY

  omg robbie williams hahaha

 • 7 jaar geleden Julie

  aaw

 • 7 jaar geleden woaahh

  Leuke ombre jurk heeft Gwen Stefani !

 • 7 jaar geleden Potato

  Veel Love deze keer!

 1. 1