Bikini hotness vs. red carpet looks

News door Redactie

Een ding is zeker, celebrities worden bij alles wat ze doen gefotografeerd. Van boodschappen naar autorijden, de paparazzi vis echt overal. Zo worden ze natuurlijk ook gezien op het strand, zonder make-up en met hun natuurlijke lokken. Wij vroegen ons af, ziet dit er zoveel anders uit dan we zien op de rode loper, en zijn ze eigenlijk veel mooier zonder make-up, gehuld in hun bikini?

Oke, hier komen negen celebrities op een rijtje gehuld in alleen een bikini en op hun mooist op de rode loper. Nu zijn wij benieuwd, wie vind jij mooier in bikini of gewoon met kleren aan en make-up op?

emma
Emma Stone is de eerste, ze heeft een simpel zwarte bikini aan die het opneemt tegen een lange roze jurk met een grote strik bij haar nek.

anna
Anne Hathaway met kort haar in een zwarte bikini met aan de andere kant Anne met lange lokken in een strakke, lange, gouden jurk met pailletten. Ze straalt in ieder geval op allebei de foto's.

selena
Selena Gomez stoer in een bikini met print en een openstaand shortje met haar lokken in een knot. In de avond droeg ze een lange witte jurk met bijpassende oorbellen en haar lokken naar beneden. Wat vind jij mooier?

kaley
Kaley Cuoco van 'The Big Bang Theorie' laat met alle plezier haar beach look zien. Ze draagt een blauwe bikini met een witte hoed. Op de rode loper heeft ze haar lokken opgestoken en is ze gehuld in een lange zwarte off shoulder jurk met een knallend oranje tasje. Ze ziet er in ieder geval zelfverzekerd uit in allebei de outfits.

nicki
Nicki Minaj hebben we al gezien in deze bikini, deze foto komt namelijk uit haar clip 'Starships'. Op de rode loper verscheen ze wat extemer in een grote rode jurk.

lea
Lea Michele is bijna niet te herkennen op haar bikini foto met haar natuurlijke krullen en zonder pony. Want op de rode loper heeft ze haar haren recht naar beneden inclusief de pony die haar voorhoofd bedekt. Nodig? Of is ze niet mooier zoals ze is?

rihanna
Rihanna zien we wel vaker in korte broekjes, korte shirts of andere kleding dat niet zoveel bedekt. Ze ziet er dan ook iedere keer weer ontzettend mooi uit met haar lichaam. Op de rode loper laat ze nog steeds veel skin zien, maar dan in een chique zwarte jurk. Waarvoor kies jij?

katy
Ook Katy Perry draagt een zwarte bikini. Ze matcht het met een leuk hoedje en een ketting. Op de rode loper draagt ze een blauwe lange jurk met bijpassende oorbellen en zelf gematcht blauw haar!

jennifer
Als laatste Jennifer Lopez. Op haar bikini foto draagt ze een witte bikini met een grijze sjaal (of vestje?) om haar billen met haar lokken in een knotje. Op de rode loper heeft ze een korte zilveren jurk aan met haar haren naar beneden. Waarvoor ga jij?

We hebben kunnen vaststellen dat deze babes er al ontzettend mooi uitzien van zichzelf. Ze hebben eigenlijk helemaal geen opgedoft haar, lagen make-up en een gigantische jurk nodig om er mooi uit te zien.

Wat vind jij? Welke celeb is 'bikini hot' of 'rode loper mooi'?

Bron: Eonline

Door: Jitske