Wie wordt Anastasia Steele?

News door Redactie

Het zal je vast niet ontgaan zijn, DE boeken van deze zomer: "Fifty Shades of Grey". Eigenlijk gewoon een soort van porno verpakt in een Twilight-achtige roman. De boeken zullen binnenkort verfilmd worden en nu is de grote vraag in Hollywood natuurlijk.. Wie gaan Christian Grey en Anastasia Steele vertolken?! Vorige week gaven we een lijst met potentiële Christian's, deze week geven we wat suggesties voor Anastasia Steele.

Wie wordt Anastasia Steele?

Leighton Meester kennen we natuurlijk allemaal uit Gossip Girl. De opnames van de serie zijn bijna afgelopen, daarna is Leighton vrij..

Girlscene's oordeel: Wij vinden Leighton een fantastisch actrice en wij denken dat ze een fantastische vertolking van Anastasia neer zou kunnen zetten. Wel was ze zes jaar lang "Blair Waldorf", het zal lastig zijn om dat imago van haar af te schudden.

Wie wordt Anastasia Steele?

Jessica Stroup speelt Silver in 90210.

Girlscene's oordeel: Qua looks zien we in Jessica wel een Anastasia. Hoewel ze net als Leighton Meester al jaren hetzelfde personage vertolkt, kunnen we Jessica toch makkelijker scheiden van haar personage Silver, omdat ze toch iets minder een begrip is geworden, dan "Blair Waldorf".

Wie wordt Anastasia Steele?

Alexis Bledel kennen we als Rory in Gilmore Girls en natuurlijk uit Sisterhood of the Traveling Pants.

Girlscene's oordeel: Hoewel Alexis de dertig al gepasseerd is zou ze volgens ons nog makkelijk door kunnen gaan voor een 22-jarige. Qua looks is ze wat ons betreft ook perfect. De onschuldige grote blauwe ogen, het lichte huidje, de ingetogen lach..

Wie wordt Anastasia Steele?

Ashley Greene kennen we als het zusje van Edward Cullen in Twilight

Girlscene's oordeel: We kunnen ons Ashley wel als Anastasia voorstellen, maar we denken dat er geschiktere kandidaten rondlopen..

Wie wordt Anastasia Steele?

Elizabeth Olsen is het jongere zusje van Ashley en Mary Kate, en terwijl MK&A het acteren de rug toe hebben gekeerd, gaat de carrière van Elizabeth extreem hard!

Girlscene's oordeel: JA WE ZIEN HET! Helaas heeft Elizabeth een tijdje terug gezegd dat ze geen interesse heeft in de rol van Anastasia. Maar mocht ze zich bedenken, wij denken dat Elizabeth een fantastische keuze zou zijn. Ze heeft niet alleen de perfecte uitstraling en looks, het zou qua leeftijd ook perfect uitkomen..

Wie wordt Anastasia Steele?

Emma Roberts is bekend uit Wild Child en Valentine's Day

Girlscene's oordeel: En terwijl Elizabeth aangaf geen interesse in de rol te hebben, vertelde Emma juist onlangs dat ze wel oren naar de rol had. Ze heeft de boeken niet gelezen, maar ze hoorde dat het nogal een heftige rol was en volgens haar is het op dit moment tijd voor zo'n soort rol. Emma past wat ons betreft ook wel in het profiel van Anastasia..

Wie wordt Anastasia Steele?

Emma Watson is al lang niet meer Hermelien Griffel uit Harry Potter..

Girlscene's oordeel: Toen Emma haar lange haren afknipte na de opnames van Harry Potter was ze voor ons meteen Hermelien af. Volgens ons is ze nu dan ook wel klaar voor een rol als Anastasia Steele in 50 Shades..

Wie wordt Anastasia Steele?

Kristen Stewart speelt Bella in Twilight, het personage Anastasia is hierop gebaseerd..

Girlscene's oordeel: Als we Kristen zo op haar lip zien bijten denken we, perfecte Anastasia. Maar ja, hoe kan het ook anders? Anastasia = Bella, maar dan een beetje anders. We vragen ons af of het slim is om voor Anastasia dezelfde actrice te casten als voor Bella. Maar verder voorzien we geen problemen.

Wie wordt Anastasia Steele?

De dochter van zanger Phil Collins, Lily Collins, timmert aardig aan de weg in Hollywood. Dit jaar was ze onder andere te zien in de Snow White remake "Mirror, Mirror".

Girlscene's oordeel: Lily is wat ons betreft een perfecte Anastasia. Ze is nog niet zo bekend, dus ze zou echt een Anastasia kunnen ZIJN. En qua looks zit het ook wel goed.

Wie wordt Anastasia Steele?

Michelle Trachtenberg kennen we onder andere als de ultieme bitch Georgina Sparks uit Gossip Girl

Girlscene's oordeel: Michelle heeft al vaker onschuldige schoolmeisjes rollen gespeeld en qua uiterlijk zien we ook wel een Anastasia.

Wie wordt Anastasia Steele?

Nina Dobrev speelt samen met haar vriendje Ian Somerhalder in The Vampire Diaries.

Girlscene's oordeel: We zien in Nina wel een Anastasia. Enige probleem.. Als Ian gekozen zal worden als Christian Grey zal het best wel AWKWARD worden, dat soort heftige SM-scenes met je Real Life Boyfriend. Daarnaast spelen ze ook al samen in The Vampire Diaries, dus dan wordt de Fifty Shades film net een soort van The Vampire Diaries-spinoff..

Wie wordt Anastasia Steele?

Shailene Woodley begon haar carriere in het eerste seizoen van The OC als Marissa's jongere zusje Kaitlin Cooper. Voor haar rol in de film The Descendants met George Clooney ontving ze een MTV Movie Award. Het schijnt dat de schrijfster van de boeken, E.L. James, het liefst Shailene als Anastasia ziet.

Girlscene's oordeel: Wij zien het qua looks nog niet helemaal, als wij aan Anastasia denken, zien we een iets hoekiger en misschien smaller gezicht. Wel zijn we onder de indruk van Shailene's acteerprestaties, dus wellicht... Toen Leighton Meester vijf jaar geleden als Blair Waldorf gecast werd, was ze ook een blondje en snapte niemand waarom er voor haar gekozen werd, en moet je haar nu zien...

Wij zien het liefst Alexis Bledel, Emma Watson, Emma Roberts, Elizabeth Olsen of Lily Collins in de rol van Anastasia Steele.. Wie zou jij kiezen voor de rol van Anastasia?

Bron beeld: ONTD

Door Annemerel