Gossip Girl(scene) week 35

News door Redactie

Roddels, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja dat laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

Gossip Girl scene week 35

Lady Gaga en Lindsay Lohan waren de afgelopen weken BFF's, maar verder gaat het niet zo voorspoedig met Lilo. Ze is celebrity-hotel Chateau Marmont uitgezet, omdat ze al tijden niet haar rekeningen betaalt en ook was er weer veel gedoe over sieraden die ze gestolen zou hebben. Gelukkig heeft BFF Gaga een goed gevoel voor humor en tweet ze Lilo na het zien van een foto op Twitter: "@lindsaylohan uhhhhhm zijn dat mijn oorbellen??? Dit is AWKWARD.... :) kus kus".

Gossip Girl scene week 35

De Britse Koningin Elizabeth mag dan misschien al 86 zijn, achter de geraniums zitten doet ze voorlopig nog niet aan. Tijdens de opening van de Olympische Spelen ging ze op pad met James Bond (en sprong ze uit een helikopter) en in het dagelijks leven draagt ze een hoodie en rijdt ze een Range Rover. Wie had dat gedacht?

Gossip Girl scene week 35

Adele werd afgelopen week op de kiek gezet met een flinke babybuik. In juni kondigde Adele aan dat ze zwanger was van vriend Simon. De geruchten kwamen al snel dat Adele al maandenlang zwanger zou zijn en in september al was uitgerekend. Adele hield haar mond en werd zelden meer gespot. Als we de foto die deze week gemaakt werd zien, kunnen wij ons best indenken dat Adele later deze maand haar eerste kindje al op de wereld zal zetten. Tegelijkertijd vraagt de wereld zich ook af of Adele misschien in het geheim getrouwd is, de ring om haar vinger wekt die vermoedens op...

Gossip Girl scene week 35

Wie is die magere man? Wat doet hij in de Gossip Girl(scene)?! Nou lieve meiden, dit is dus die hunk uit Magic Mike, Matthew McConaughey. Matthew verloor de afgelopen maanden inderdaad een extreem groot aantal kilo's. Gelukkig heeft Matthew geen ernstige ziekte, maar speelt hij slechts de rol van een ernstig zieke man in de film The Dallas Buyers Club, over Ron Woodruff een HIV patiënt. Thank God, want deze look staat Matthew ten eerste echt niet en ziet er ook niet al te gezond uit.

Gossip Girl scene week 35

Emma Stone had afgelopen week een onderonsje met een politieagent in de Californische kustplaats Malibu. Ze reed net iets te hard, iets wat de politieagent niet door de vingers kon zien. Een paar dagen eerder was haar vriendje Andrew Garfield al schuldig aan hetzelfde strafbare feit. Emma reed op het moment van het "snelheidsincident" in de auto van Andrew.. Misschien ligt het dus wel gewoon aan die auto, kunnen Andrew en Emma er iets aan doen?!

Bron Life & Style Magazine, E! News & Ohnotheydidnt

Door Annemerel