Celebs in commercials: Before they were famous

News door Redactie

Ook een Hollywoodster moet hard werken om de top te bereiken. Meestal begint een acteercarrière met tv-spotjes. En daar hebben de meeste celebs dan ook in gespeeld. Kristen Stewart met vlechtjes? Leonardo DiCaprio als klein jongetje? We hebben hier het bewijs!

Mila Kunis

 
Mila Kunis in spotje voor de 'Telephone Tammy' pop. Toch een stukje jonger dan in 'Friends With Benefits'. Mila heeft ook reclame gemaakt voor Barbie Fashion Designer en Glitter Hair Barbie.

Leonardo DiCaprio

Kauwgompje? Leonardo biedt het je graag aan! Wat een schatje he...

Sarah Michelle Gellar


Nu een volwassen blondine, toen een schattig meisje met donkere lokken. De Ringer en Buffy The Vampire Slayer ster heeft in dit filmpje een 'big message' in de naam van Burger King.

Lindsay Lohan


Je kunt het je bijna niet meer voorstellen, maar ooit was Lindsay een onschuldig meisje met rood haar en natuurlijke lippen. Hier maakt ze reclame voor pudding. Ook in deze commercial: Bill Cosby.

Kristen Stewart

 
Je zou Kristen nooit spotten met vlechtjes in haar haren. Maar wel in deze reclame voor Porsche!

Britney Spears

 
Britney was al op jonge leeftijd beroemd. Toch verdiende ze nog een zakcentje bij door te spelen in een spotje voor barbecuesaus.

Taylor Momsen

 
Misschien wel de schattigste commercial uit het rijtje. Ze speelde de rebelse Jenny in Gossip Girl, maar treedt nu alleen nog maar op met haar rockband 'The Pretty Reckless'. Toch begon het allemaal met deze té schattige commercial.

Brad Pitt


Brad Pitt is nu een van de grootste Hollywoodsterren die er zijn. In de jaren 80 moest hij zijn geld verdienen met een reclame voor Pringles.

Van welke celeb zou jij als eerst iets kopen?

Bron: gurl, unrealitymag

Door: Emma