News

Liefde op de set

Grote kans dat jij je vriendje hebt leren kennen op school of tijdens het harde werken bij je bijbaantje. Of het nu nog aan is of niet, veel Hollywood-stelletjes hebben elkaar ook leren kennen op hun werk: de film- of tv-set.

Eigenlijk is het heel logisch. Acteurs en actrices zijn elf of twaalf uur per dag op een set te vinden. Het komt daarom veel voor dat er niet alleen voor de camera liefde opbloeit, maar ook achter de camera. En om dat te bewijzen hebben we hier een paar (voormalige) lovebirds op een rijtje gezet.

brangelina
Brad Pitt & Angelina Jolie

Laten we maar meteen beginnen met het beroemdste stel van de lijst. De acteurs met goede genen leerden elkaar kennen op de set van Mr. & Mrs. Smith. Brad was in die tijd getrouwd met de populaire Jennifer Aniston. Heel showbizzland stond op zijn kop toen Brad aankondigde dat hij ging scheiden van Jennifer. Brad en Angelina ontkenden dat zij de oorzaak waren van de scheiding. Later hebben ze wel toegegeven dat ze verliefd zijn geworden tijdens het filmen. Het bleek de moeite waard,c want de twee hebben inmiddels zes kinderen en zijn in april verloofd!

blake ryan
Ryan Reynolds & Blake Lively

Dit stel leerde elkaar kennen op de set van Green Lantern, maar ze begonnen hun romance pas daarna. De film deed het niet zo goed, maar hun relatie zeker wel. Blijkbaar ging het zelfs zo goed dat ze hun liefde hebben bezegeld met een huwelijk! Lees het artikel over hun huwelijk hier. Hopelijk houdt Ryan het dit keer langer vol dan met actrice Scarlett Johansson: hun huwelijk duurde maar twee jaar. Blake had eerder ook een relatie met een collega, namelijk met Gossip Guy Penn Badgley.

channing jenna
Channing Tatum & Jenna Dewan

Channing viel op de set van Step Up als een blok voor tegenspeelster Jenna. Het koppel is sindsdien niet meer bij elkaar weg te slaan. In 2009 zijn ze getrouwd in Malibu. Channing en Jenna hebben allebei een razend druk leven dus ze hebben een 'two week rule', wat betekent dat ze elkaar nooit langer dan twee weken niet zien. Misschien dat ze daarom weer gaan samenwerken: ze zijn namelijk binnenkort te zien op het witte doek in de film 10 Years.

lea cory
Cory Monteith & Lea Michele

Finchel bestaat nu niet alleen in de serie Glee, maar ook in het echte leven zijn Cory en Lea een setje. Het duurde een tijdje voordat ze de relatie bevestigden, maar daarvoor waren ze al gespot op dates en hand in hand op straat. Nu maar hopen dat het nog lang aan blijft, want de twee zullen nog een tijdje moeten samenwerken.

emily josh
Joshua Bowman & Emily VanCamp

Ken je de nieuwe serie Revenge al? Zo niet, geen zorgen want wij hebben er al een keer over geschreven! Je kunt het hier teruglezen. De foto hierboven is dan wel van een scene uit de serie, maar het kan net zo goed niet geacteerd zijn. De twee worden namelijk regelmatig innig gespot buiten de set. Emily is niet vies van haar collega's: voor Joshua had ze relaties met Chris Pratt uit de serie Everwood en Dave Annabel uit Brothers & Sisters. Joshua heeft hiervoor gedate met Miley Cyrus en Amy Winehouse.

emma andrew
Andrew Garfield & Emma Stone

De minuut dat hij Emma ontmoette tijdens de audities van Amazing Spiderman, wist Andrew dat ze iets speciaals had. Hij voelde vanaf het begin een enorme connectie met haar. Andrew: 'We konden het erg goed met elkaar vinden. Dat was het leuke: tussen het filmen door hadden we veel plezier. Ik was bijna vergeten dat ik audities had. Dat was eigenlijk het begin'. Andrew was daarom extra blij toen hij hoorde dat ze de rol had geaccepteerd, en besloot daarom ook mee te werken aan de film. Andrew en Emma gaven niet meteen toe dat ze ook in het echt een relatie hadden, omdat ze allebei net uit een lange relatie kwamen. Maar nu is er geen ontkomen meer aan, de twee zijn smoorverliefd!

miley liam
Liam Hemsworth & Miley Cyrus

Aan, uit, aan, uit... Liam en Miley hadden sinds 2009 een echte knipperlichtrelatie. Toch lijken ze nu definitief voor elkaar gekozen te hebben: Liam is onlangs voor Miley op zijn knieën gegaan. Het jonge stel leerde elkaar kennen tijdens het filmen van The Last Song. Liam: 'Ze maakt me heel gelukkig. Je wil professioneel blijven, maar als je scenes filmt waarin je doet alsof je van iemand houdt dan ben je geen mens als je helemaal niets voelt'.

kristen robert
Robert Pattinson & Kristen Stewart

Het koppel dat iets minder geluk heeft zijn de twee Twilight-collega's. Het begon allemaal in 2009 toen het filmen en promoten van New Moon al klaar was, maar Robert en Kristen alsnog niet uit elkaar te krijgen waren. Het koppel sprak niet veel over de relatie, maar aan de innige foto's te zien waren ze echt gek op elkaar. Helaas heeft Kristen een grote fout gemaakt, ze is namelijk vreemdgegaan met de (getrouwde!) regisseur van de film Snow White and the Huntsman. Toch blijkt de liefde zo sterk te zijn, dat 'Robsten' volgens insiders na een paar heftige maanden weer bij elkaar is. Dat is maar beter ook, want over anderhalve maand moeten ze samen over de rode loper voor de allerlaatste Twilight-film.

Welk stel vind jij het best bij elkaar passen?

Bron: celebuzz, weheartit, grazia, people, thehothits, usweekly, mtv

Door: Emma

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved