Gossip Girl(scene) week 37

News door Redactie

Roddels, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja dat laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

Victoria's Secret Angel

Victoria’s Secret model Adriana Lima is deze week bevallen van haar tweede dochter. Het meisje heeft de naam Sienna gekregen en is het zusje van Valentina. Wij zijn benieuwd of Adriana snel genoeg weer in shape is om over twee maanden op de catwalk te staan in de Victoria’s Secret show.

gossip girl scene

Maandag vertelden we jullie al dat Blake Lively en Ryan Reynolds afgelopen weekend in het geheim getrouwd zijn. Inmiddels zijn er meer details over de bruiloft bekend. Zo trouwden de twee op een plantage in South Carolina, net buiten de stad Charleston. De Boone Hall Plantation is een indrukwekkend gebouw dat in de 19e eeuw bewoond werd door de burgemeester van de stad. De locatie wordt vaak voor films gebruikt, onder andere voor de film The Notebook. Blake Lively droeg voor de gelegenheid een trouwjurk van Marchesa, één van haar favoriete designers. Haar schoenen waren natuurlijk van Christian Louboutin. Ryan droeg een pak van Burberry. Christopher Bailey, de ontwerper van Burberry is een goede vriend van Ryan. Tijdens de gelegenheid waren er zo’n zestig genodigden, het was dus een heel intiem gezelschap. Ben je benieuwd naar meer details en foto’s van het paar? Het decembernummer van het Amerikaanse tijdschrift Martha Stewart Weddings heeft een exclusieve reportage over de bruiloft.

gossip girl scene

Britney kent haar zwakke plek en heeft op de X-factor set en in haar hotelkamers alcohol verbannen. Tijdens de auditierondes (die nu worden uitgezonden in Amerika) reisde Brit door heel de Verenigde Staten en in ieder hotel kregen de medewerkers hetzelfde bericht, ‘verwijder alle alcohol uit de minibar en geen alcoholische dranken cadeau geven’. Wij zeggen, chapeau Brit, misschien ook een idee voor andere celebs.

gossip girl scene

Jessica Simpson kreeg deze week aardig wat kritiek toen ze op TV een foto van haar vier maanden oude dochter Maxwell in bikini liet zien. Ze zou haar baby als seksueel object neerzetten volgens liefdadigheidsorganisatie Kidscape. Wat vinden jullie van baby Maxwell in een bikini?

gossip girl scene

Mila Kunis zat afgelopen zondag vast in de lift. De TED-actrice moest door de brandweer gered worden toen ze samen met tien anderen vast zat in de lift. Mila zat ongeveer drie kwartier vast in de lift en het werd steeds heter. Gelukkig bleef iedereen kalm en konden Mila en de andere mensen in de lift gered worden. Volgende keer maar weer gewoon me de trap, heeft ze direct een goede work-out.

Bronnen: Ohnotheydidnt, Perez Hilton

Door Annemerel