News

Gossip Girl(scene) week 38

11

Roddels, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja dat laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

Gossip Girl(scene) week 38

Zangeres Shakira kondigde deze week zelf haar zwangerschap aan via haar Facebook pagina. De 35-jarige zangeres en haar vriend, de Spaanse voetballer Gerard Piqué zijn erg blij met het blije babynieuws. Haar diehard fans zullen wellicht iets minder blij zijn. Alle promo-activiteiten rond het nieuwe album van Shakira zijn voor de komende periode geschrapt, dit houdt in dat ze een paar geplande optredens zal schrappen. Gefeliciteerd Shakira en Gerard!

Gossip Girl(scene) week 38

Hoewel Amanda Bynes de afgelopen maanden meerdere keren is aangehouden onder verdenking van rijden onder invloed is de actrice nog steeds erg positief. Naar eigen zeggen gaat het ‘Amazing” met Amanda. Haar acteercarrière heeft ze vaarwel gezegd, maar achter de geraniums gaat de 26-jarige ex-actrice nog niet. Ze gaat naar New York om een kledinglijn te ontwerpen. Volgens haar zijn dan ook alle verhalen over rijden onder invloed grote bullshit, ze drinkt niet eens. We zullen het zien, de zitting in de rechtszaal is 29 oktober. We’ll keep you posted.

Gossip Girl(scene) week 38

Iemand die het absoluut niet eens is met het feit dat Amanda Bynes nog op vrije voeten is, is de eveneens 26-jarige actrice Lindsay Lohan. Linds zat wel vast na een paar misstappen in het verkeer en vindt het niet eerlijk dat Amanda er (in haar ogen) zo makkelijk vanaf komt. Lindsay beging zelf deze week ook weer een grote fout. Afgelopen woensdag werd ze gearresteerd op verdenking van een hit-and-run. Ze zou een voetganger hebben aangereden. Het slachtoffer deed aangifte en Lindsay werd aangehouden en op de bon geslingerd.

De man had alleen verwondingen aan zijn knie, maar voor Lindsay kan dit zoveelste misstapje grote gevolgen hebben. Ze zit nog steeds in haar proeftijd voor de juwelendiefstal van vorig jaar. Op 23 oktober is de zitting, als ze schuldig wordt bevonden kan dit een ernstige straf voor Lindsay betekenen. Lindsay beweert zelf overigens onschuldig te zijn (en wij hopen dat ze gelijk heeft, want we willen nog steeds die langverwachte échte comeback van Lilo!).

Gossip Girl(scene) week 38

De zwangere Adele gaat wellicht samenwerken met modehuis Burberry. Het zou gaan om het ontwerpen van een collectie voor stijlvolle vrouwen met een maatje meer. Adele draagt zelf ook vaak creaties van Burberry voor awardshows, deze jurken ontwierp ze zelf in samenwerking met Burberry’s designer Christopher Bailey.

Gossip Girl(scene) week 38

Robbie Williams is deze week vader geworden van een prachtige dochter. De naam van de kleine telg? Theodora Rose Williams. De naam wordt voor het gemak afgekort met de roepnaam “Teddy”. In een officieel statement op Robbie’s persoonlijke site vertelt hij dat “Baby, Mummy & Daddy are all rockin…”. De moeder van Teddy is Ayda Field, Robbie’s partner sinds 2006 en sinds 2010 ook zijn vrouw. Gefeliciteerd Robbie en Ayda, en welkom Teddy!

Bronnen: The Superficial, ONTD, Eonline, Nu

Door Annemerel

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

11 reacties

 • 7 jaar geleden NeverxLookxBack

  Teddy net als Teddy van Good Luck Charlie

 • 7 jaar geleden Roos

  Theodora vind ik niet zo'n hele mooie naam, maar teddy wel.

 • 7 jaar geleden amor_vincit_omnia

  Teddy vind ik echt een leuke naam!

 • 7 jaar geleden Anoniem

  wat een schattige naam, Teddy.

 • 7 jaar geleden Dj

  Nou ja Lindsay is wel gek. Maar ik vindt het echt zielig voor haar. Ik denk dat het gewoon komt omdat ze beroemdt wordt. Het is haar te veel geworden. En het is zeker niet goed wat ze doet nee. Maar sommige mensen kunnen er op een begeven moment niet meer tegen. Hoe zou jij het vinden als er altijd mensen bij je zijn. iedereen foto's van je maakt. Je hebt geen privacy. En je kan nu wel zeggen dat zei ervoor heeft gekozen. Maar toen was ze nog kind. Zei wordt hier gewoon depressief van en ze gaat rare dingen.

  Ik heb eigenlijk echt medelijden met die sterren de het zo hebben. Die foto vindt ik echt zielig. En ze kan nu niet meer niet beroemdt zijn.

 • 7 jaar geleden Nienke

  Zou me niets verbazen als Lilo het zelfde lot berust als andere idolen en het 28ste levensjaar..

  De blik in haar ogen zegt genoeg...

 • 7 jaar geleden Coaties

  Het enige boeiende vind ik van Shakira en Pique.

  Maar wel leuk artikel!

 • 7 jaar geleden Julie

  Omg Lindsay wtf

 • 7 jaar geleden BELIEVE_

  Die lindsay is echt een gek.

 • 7 jaar geleden Reese

  gerard pique is echt een hottie maar volgens mij echt wel zo'n vies playertjee..en waarom is amanda bynes dan gestopt met acteren..

 • 7 jaar geleden sweetgirl143

  omg die lindsay is egt niet goed bij de hoofd

 1. 1