Celeb Hair Twins

News door Redactie

Krullen, pixie, wavy, blond, brunette, redhead... De lokken van de celebs zijn er in allerlei soorten en maten. Een look is natuurlijk niet af zonder het haar. Sommige celebs lijken hun kapsel te zien als een accessoire, zo vaak veranderen ze het. Toch blijkt het moeilijk om origineel te zijn: wij hebben een paar celebs gespot met dezelfde haircut.

Miley Cyrus & Pink

haar
Een van de meest besproken onderwerpen van de laatste tijd was natuurlijk het haar van Miley Cyrus. Toch blijkt Miley niet de enige te zijn met een stoere pixie; ook Pink rockt deze hairdo. De twee zangeressen staan allebei bekend om hun rebelse stijl, dus het was geen verrassing dat ze met soortgelijke kapsels op de rode loper van de VMA's verschenen.

Girlscene's oordeel: Pink heeft dit kapsel al jaren, maar wij vinden het stiekem wel heel erg stoer dat Miley afscheid heeft genomen van haar lange bruine haren en voor een blond kort kapsel ging.

Anne Hathaway & Ginnifer Goodwin

haar
Ginnifer Goodwin heeft dit korte kapsel al een tijdje. Sommige mensen vinden deze haircut gewaagd, maar zij snapt dit niet zo goed. Anne Hathaway heeft onlangs de schaar in haar lange lokken gezet voor een rol in de film 'Les Miserables'. Anne is een van de mensen die kort haar gewaagd vindt. Ze heeft tranen met tuiten gehuild in de kappersstoel. Ze was naar eigen zeggen 'ontroostbaar'.

Girlscene's oordeel: we snappen dat Anne zo heeft gehuild toen de schaar in haar lokken ging, want dit kapsel staat Ginnifer net wat beter.

Cassie & Rihanna

haar
Er zijn niet veel celebs die vaker een andere haarstijl hebben aangenomen dan Rihanna. Zo schoor ze eerder dit jaar een kant van haar hoofd af en liet de andere kant lang. Toch was Rihanna niet de eerste met deze gedurfde look. Drie jaar geleden kwam Cassie als eerste met dit kapsel. Cassie vertelde dat het kapsel best veel werk vereist; ze moet wel een keer per week naar de kapper! Dit jaar deed Cassie er nog een schepje bovenop, ze schoor namelijk beide kanten van haar hoofd.

Girlscene's oordeel: beide dames kunnen dit kapsel heel goed hebben. We moeten Cassie wel wat props geven dat zij drie jaar geleden debuteerde met dit stoere kapsel. En Rihanna.... die kan toch alles hebben?!

Minka Kelly & Leighton Meester

haar
Minka Kelly en Leighton Meester zijn eigenlijk dubbelgangers. Dat de twee met dezelfde hairdo op de rode loper verschijnen bevestigt dat wel weer. Ze waren samen te zien in de film 'The Roommate', waar Leighton een eerstejaars speelt die een obsessie heeft voor het personage van Mink (als je van enge films houdt, dan is deze film een must-see!). Wie rockt dit kapsel beter?

Girlscene's oordeel: het is moeilijk kiezen, want de actrices lijken als twee druppels water op elkaar. Maar Leighton zien we ook wel erg graag met een haarbandje à la Blair Waldorf, dus gaan we maar voor Minka.

Scarlett Johansson & Jennifer Aniston

haar
Jennifer Aniston werd wereldberoemd met haar kapsel uit Friends: 'The Rachel'. Deze hairdo is alweer aardig gedateerd dus Jen ging in 2011 voor een lange bob. Misschien heeft ze deze hairdo afgekeken van Scarlett, want zij heeft 'm al in 2010 laten knippen. Alhoewel momenteel de Rachel look weer langzaam terug is aan het komen, steeds meer bloggers worden ermee gespot: Sabrina van AfterDRK, Lisa Chloe van LisaChloe & Lizzy van LizzyvdLigt. Wat vind jij van deze coupe?

Girlscene's oordeel: Allebei de dames kunnen dit kapsel goed hebben. We like!

Kim Kardashian & Selena Gomez

haar
Kim Kardashian's haar is famous (net als haar curves). We zouden graag haar geheim willen weten, want haar lokken zitten altijd perfect. Een bad hairday kent de realityster niet. Selena zou hetzelfde gedacht moeten hebben, want zij is gespot met dezelfde hairdo.

Girlscene's oordeel: Hoewel wij vinden dat de Hollywoodsterren het allebei fantastisch staat, moeten we toch gaan voor Kim Kardashian. Zoals gezegd: Kim's haar is famous en deze wavy coupe heeft toch een beetje haar handtekening.

Welk kapsel rockt bij welke celeb?

Bron: ohnotheydidnt, dailymakeover

Door: Emma