Leighton Meester over Gossip Girl, liefde & beauty

News door Redactie

De bitchy Blair Waldorf, beter bekend als Leighton Meester, ziet er altijd schitterend en ontzettend fashionable uit in Gossip Girl. Deze mean girl is al vanaf het begin af aan favoriet geweest. Maar…Hoe is Leighton in het echt? Zou ze in ware liefde geloven, wat is haar beautyritueel, wat gaan ze doen als Gossip girl stopt en hoe vond ze 'The Oranges'? Kijk maar mee!

Wij kijken nu al ontzettend uit naar het laatste seizoen van Gossip Girl. Wat gaat er gebeuren? We willen alles weten over het komende drama, de leukste fashiontrends en alle gebeurtenissen. Helaas moeten we nog heel eventjes wachten! Dit seizoen belooft spectaculairder dan ooit te worden! Zou Leighton daar ons al iets over kunnen vertellen? Wij zijn benieuwd!

Refinery29 sprak Leighton over Gossip Girl, liefde en beauty. Natuurlijk kwamen er ook vragen over de nieuwe parfum van Vera Wang, want zoals jullie waarschijnlijk al wisten, is deze dame namelijk het gezicht van Vera Wang’s Lovestruck parfum! Samen met een hottie heeft de gehele advertentie en soort ‘Romeo en Julia’ sfeer, erg romantisch dus! Laten we ook vooral even niet haar nieuwe film ‘The Oranges’ vergeten!

Leighton Marissa Claire Meester (26) vertelt!

leighton

Leighton, jij bent iemand die vaak zonder make-up de deur uit gaat op dagen dat je niet hoeft te werken. Heb jij advies hoe meiden ook met zoveel zelfvertrouwen de deur uit kunnen?
Dat heeft eigenlijk te maken met mijn werk, ik word namelijk dag in dag uit steeds maar weer opgemaakt. Daar word je heel snel een beetje ziek van! Helaas is veel make-up nooit echt goed voor je huid. Ik adviseer meiden ook eens een tijdje geen make-up te dragen, je zult zien dat je huid mooier wordt dan ooit!

Mochten meiden toch niet zoveel zelfvertrouwen hebben, dan raad ik BB cream van Maybelline aan, dan is je huid in ieder geval beschermd tegen de zon!

Zo te horen is je huid erg waardevol voor jou! Wat is jouw beauty routine?
Dat ligt aan de dag.. Ik gebruik eigenlijk altijd wel een toner en een oogcrème.

Wat is jouw top drie beautyproducten?
Voor mijn haar is dat Moroccanoil omdat mijn haar erg beschadigd wordt op het werk. Met deze olie bescherm ik mijn haar tegen dat soort dagen. Op nummer twee staat mijn wimperkruller en op drie komt de rode lipstick. De lipstick vind ik fijn, omdat je dan op ieder moment een statement kunt maken.

leighton

Als Gossip Girl dadelijk is afgelopen, wat dan?
Het leukste vind ik, dat ik dan vanaf dat moment, alles kan doen wat ik wil! Ik kan zovaak als ik wil naar mijn familie, ik kan nieuwe dingen gaan doen, noem maar op. Gossip Girl was leuk, maar de laatste zes jaar heb ik een aantal dingen gewoon niet kunnen doen. Ik ben nu helemaal klaar om verder te gaan, al zal ik mijn collega’s wel heel erg missen. Stiekem zal ik ook nooit meer een rol aannemen die op Blair lijkt! Haha!

Kun je me iets vertellen over ‘The Oranges?’
Ik wilde graag weer een uitdaging. Mijn rol in ‘The Oranges’ was het beste wat me ooit is overkomen! Het heeft heel veel voor me veranderd. Ik kijk nu ook anders naar de wereld, het heeft me echt geïnspireerd. Het heeft me aan het denken gezet en ik wil veel liever dit doen dan grote TV shows, maar zeg nooit nooit natuurlijk!

leighotn

We kennen allemaal je nieuwe campagne voor Vera Wang. Kun je ons daar iets over vertellen?
Het was echt heel magisch en een geweldige ervaring die ik had met Vera op de straten van New York City. Alleen de gedachte al om te werken met zo’n talentvolle vrouw is een droom die uitkomt, laat staan dat ik voor haar parfum ook nog het gezicht ben, wouw!

De shoot draait vooral om liefde op het eerste gezicht, geloof je daar in?
Ik geloof misschien niet helemaal in liefde op het eerste gezicht, maar meer in het ‘spannende’ gevoel dat door je heen raast als je hem ziet. Het gevoel dat je krijgt als je niet bij die ene persoon bent, dat je constant eraan denkt om bij hem te zijn, dat is liefde.

Zijn jullie ook zo geïnspireerd door Leighton? En wat vinden jullie van dit interview?

Bron + beeld: Ohnotheydidnt & Refinery29
Extra beelden: Weheartit

Door: Jitske