News

Gossip Girl(scene) week 41

20

Roddels, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja dat laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

Gossip Girl(scene) week 41

Een Gossip Girl(scene) is niet compleet zonder Lindsay Lohan, laten we dan ook maar gelijk met LiLo beginnen. De politie moest deze week uitrukken voor een ruzie tussen Linds en haar moeder Dina. Het zou uit de hand gelopen zijn na een woordenwisseling tussen de twee dames. Een paparazzo die het schouwspel aanschouwde vertelt dat Lohan jr. & Lohan sr. genoten van een avondje uit in New York City, rond 4.00u ’s nachts kregen de dames ruzie, dat liep vervolgens een beetje uit de hand nadat ze arriveerden bij Dina’s huis. Lindsay zou aan de aanvaring een snee in haar been en een kapotte armband hebben overgehouden. Tsja, van je familie moet je het maar hebben hè?
Gossip Girl(scene) week 41

Beyoncé is klaar met Rihanna, althans als we “Now Magazine” moeten geloven. Rihanna stond onder contract bij Bee’s hubby en vader van haar kindje Blue Ivy Jay-Z. Maar Rihanna blijft zich vreemd en onvolwassen gedragen. Volgens het magazine zou Beyoncé tegen Jay-Z gezegd hebben dat hij Rihanna niet kan redden, dat haar problemen niet zijn problemen zijn. Rihanna werd afgelopen tijd regelmatig betrapt op vreemd gedrag. Zo twitterde ze een foto met een stripper, gaf ze over in een club en kwam ze te laat bij een optreden.

Gossip Girl(scene) week 41

Katy Perry is nu helemaal klaar met John Mayer. Althans, als we de “betrouwbare bronnen” moeten geloven. Katy wil dat John zich focust op de relatie, John wil dat duidelijk niet. John liet soms dagen niks van zich horen om vervolgens vanuit het niets weer op te bellen. Katy was volgens de bron stapelgek op John en bleef hem nieuwe kansen geven. Maar nu heeft ze hem dus eindelijk voorgoed(?) de laan gewezen. Go Katy!

Gossip Girl(scene) week 41

Demi Lovato en One Direction’s Niall Horan hebben geen relatie. Althans, dat zegt Demi in een interview met het Amerikaanse magazine Teen Vogue. De geruchten begonnen na een diner date na de VMA Awards in Los Angeles. Maar in Teen Vogue liet Demi weten dat Niall en Demi alleen maar vrienden zijn. Ze zegt verder “Niall is een geweldige en lieve jongen, maar we zijn gewoon heel erg goede vrienden. Ik bevind me nu op een punt dat ik me moet focussen op mezelf, daarom zit een relatie er voorlopig niet in. Aangezien ik eerst vrede moet sluiten met mezelf.” Zijn wij het helemaal mee eens Demi! Zoals Carrie in Sex and the City al zei “De belangrijkste relatie die je hebt, is de relatie met jezelf.”

Gossip Girl(scene) week 41

Taylor Swift zou afgelopen week iets gedaan hebben waar ze vast weer een compleet album over vol kan schrijven. Volgens de geruchten zou Taylor zijn vreemdgegaan met het neefje van haar vriendje Conor Kennedy. Patrick Schwarzenegger zou de gelukkige zijn. Voordat bekend werd dat Taylor en Conor een setje waren, werd gedacht dat Taylor samen was met Patrick, dus heel verrassend is dit gerucht niet. De “betrouwbare bron” zegt.. “Taylor was op een familiefeestje met Conor toen ze met Patrick zoende. Ze zoenden niet in het openbaar, maar het was toch niet zo privé als ze aanvankelijk dacht.” Volgens diezelfde bron zou iedereen in de familie Taylor inmiddels haten. Ze willen niet dat ze bij Conor of Patrick in de buurt komt. Hmm.. dat zou best zuur zijn. Wat denken jullie roddel of waarheid?

Bron: Ohnotheydidn’t, Nu.nl, Dailymail, Wenn.com

Door Annemerel

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

20 reacties

 • 7 jaar geleden BeingFearless

  Dat van Taylor geloof ik echt niet.. xD

 • 7 jaar geleden Hela

  ja ik zag ook meteen al dat de foto van Demi en Naill gephotoshopt was!

 • 7 jaar geleden Florine

  Jaja Demi, eerst overal zeggen dat Niall zo cute is en dan beweren dat je alleen goede vrienden bent :/

  Maar dat van Taylor Swift, serieus? Ik geloof gewoon niet dat ze dat ooit zou doen :O

 • 7 jaar geleden crea

  @Kopjechino idd kijk maar naar demi's rechter shouder, een beetje wazig.

 • 7 jaar geleden kopjechino

  Die foto van Demi en Niall is gephotoshopt, kan je aan het licht zien. Niall ziet er zo wel heel erg bleek en slecht uit naast Demi.

 • 7 jaar geleden NeverxLookxBack

  Dat van Taylor is een roddel

 • 7 jaar geleden fairytaleX

  Ik geloof niet dat taylor vreemd is gegaan

 • 7 jaar geleden Roos

  Leuke roddels! Ik vind Rihanna sowieso helemaal geen leuke artiest. En dat van Taylor is denk ik echt niet waar.

 • 7 jaar geleden dreamxo

  Dat laatste is waarschijnlijk niet waar

 • 7 jaar geleden nonactief

  demi's rechter arm ziet er heel raar gephotoshopped uit!

 • 7 jaar geleden J4SMIEN

  Dat van Niall en Demi hebben ze ondertussen al een miljoen keer zelf ontkend. Maar iedereen blijft het vragen en er roddels over maken.. En wat ziet Lindsay's gezicht er raar uit..

 • 7 jaar geleden FancyxFashion

  Dat van Taylor geloof ik niet

 • 7 jaar geleden S.o.p.h.i.a_x

  @NoBainer heb ik ook last van...

 • 7 jaar geleden Cayenna

  Taylor en vreemdgaan past echt niet bij elkaar...

  En bij Lilo kijk ik bij niks meer op eigenlijk!

 • 7 jaar geleden NoBrainer

  Ik kan niet op het forum? Meer mensen, of heb alleen ik hier last van?

 • 7 jaar geleden PANDACORN

  Dat van Rihanna en Taylor geloof ik niet, roddels... dat van lilo kan ik nog wel geloven XD

 • 7 jaar geleden Julie

  Dat van Taylor is denk ik niet waar

 • 7 jaar geleden Jurissa

  Wat asnfood zegt inderdaad!

  Taylor is daar veelste lief en oprecht voor (:

 • 7 jaar geleden Thumper

  Werkt het forum niet?

 • 7 jaar geleden JJ

  ik zie taylor echt niet vreemd gaan hoor!

 1. 1