News

Celebs met brillen

19

Celebs verschuilen zich vaak achter een bril. Een zonnebril welteverstaan. Veel minder vaak worden celebrities gespot met een normale bril. En dat terwijl het ze vaak hartstikke leuk staat. Hoe leuk? Dat laten we je vandaag zien, want wij zochten foto's bij elkaar van celebrities met brillen.

celebs met brillenAnne Hathaway droeg jaren geleden in "The Princess Diaries" een bril, toen ze hem afzette (en een metamorfose kreeg) veranderde ze van grijze muis in een vi-va-vamp! Dat brillen Anne ook heel erg goed kunnen staan bewijst deze foto. Dit grote hoekige montuur staat haar heel erg mooi. Ook Jennifer Aniston kan de bril heel erg goed hebben. Maar wat kan Jen eigenlijk niet hebben? Ze ziet er met bril nog steeds glamorous en perfect uit.

celebs met brillenZooey Deschanel draagt als Jess in haar serie New Girl altijd haar "Nerd-glasses" en wat staan ze haar leuk. We zouden haar zonder al bijna niet meer herkennen. Ook Alicia Keys draagt haar bril weleens op een andere plek dan in huis. Ze combineert het hier met heftige paarse oogschaduw. Mooi?

celebs met brillenChloe Sevigny draagt een tweekleurig montuur en combineert dit met knalrode lippen. Een vampy-nerd look. Wat JWoww ook doet, een NERD wordt ze nooit. De bril met het dikke rode montuur staat haar cool. Maar over de echtheid van de bril (als in: zit er vensterglas in of heeft ze hem echt nodig) twijfelen we nog wel een beetje.

celebs met brillenWauw, wat staat deze bril Kim Kardashian goed! Ze ziet er gelijk een stuk klassieker uit. Wat vinden jullie? Kirsten Dunst kan deze bril ook goed hebben. Ze ziet er wel een klein beetje uit als een sexy schooljuf. Eens?

celebs met brillenLady Gaga wordt gespot met de gekste attributen. Wij zouden er dan ook eerder van opkijken als we geen foto met bril van haar hadden kunnen vinden, dan als we dat wel konden (zoals nu het geval is). Natuurlijk draagt Gaga niet zomaar een brilletje. Ze draagt een vintage-ogend montuur met een moderne twist. Mag deze ook op jouw neus? Zoe Saldana is zelfs met bril nog sexy (en natuurlijk smart!). Het maakt haar wel wat ouder.

celebs met brillenStiekem vinden we Demi Moore mooier met dan zonder bril. Dit Wayfarer model staat haar daadwerkelijk prachtig. Georgina Sparks, of eh.. we bedoelen Michelle Trachtenberg met bril! Het staat haar absoluut niet verkeerd. Haar grote blauwe ogen komen nog steeds heel erg mooi naar voren.

celebs met brillenKelly Osbourne is de afgelopen jaren heel wat kilo's kwijtgeraakt, tegelijkertijd heeft ze heel veel stijl ervoor terug gekregen. Deze bril staat haar hartstikke gaaf. Punkrocker Avril Lavigne wordt op haar 28ste nog steeds gespot met groene en roze strepen in haar, maar zij kan dat hebben. Toch? Ze draagt een wit/zwart Wayfarer montuur en voldoet met deze look volledig aan de hipster-look.

celebs met brillenEmmy Rossum (onder andere bekend uit The Day After Tomorrow) draagt een zwart/wit montuur en ziet er nog steeds even prachtig uit. Even iets anders, hoe mooi is haar glanzende donkerbruine haar?! Wie is dit? Is het Lindsay Lohan? Is het Lindsay's moeder Dina? Nee het is Pamela Anderson. Als ze met deze bril slimmer had willen lijken had ze toch net een ietwat ander hoofd moeten trekken. Wat vinden jullie?

Dragen jullie een bril? Welke celebs met brillen vinden jullie het meest geslaagd en bij wie denk jij, nou hou die lenzen maar gewoon in..?

Bron: Ohnotheydidnt, Bellasugar, People

Door Annemerel

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

19 reacties

 • 6 jaar geleden noontjaa

  Avril lavigne!!

 • 6 jaar geleden xMailoo

  Avril is zoooo mooi

 • 6 jaar geleden Mijntje

  Bij Avril staat die bril echt super!

 • 6 jaar geleden Theddy x

  Lady Gaga ziet er niet uit, de rest is leuk

 • 6 jaar geleden Florine

  Wow, bij Michelle Trachtenberg staat het echt mooi! En Avril natuurlijk haha

 • 6 jaar geleden Minimini

  Is het Lindsay Lohan? Is het Lindsay's moeder Dina?

  Hahaha!

 • 6 jaar geleden Denise_J

  Ik heb zelf lenzen, maar ik zou voor af en toe best een bril willen. Het kan echt mooi staan! En, nee, op je 28e moet je niet zulk haar hebben, zelfs Avril niet haha. En Kim haar bril is echt top!

 • 6 jaar geleden Bettiepage

  Wow, Alicia staat er goed mee! Ik draag ook een bril, nerdmodel

 • 6 jaar geleden Ibtissam

  vind hem bij Kim echt leuk staan

 • 6 jaar geleden Diekleine

  wel jammer dat ze bijna allemaal hetzelfde montuur hebben

 • 6 jaar geleden Myownwayx

  Kim Kardashian staat 't echt super goed! k heb zelf lenzen en bril, ik wissel af ('':

 • 6 jaar geleden PINKLABEL

  Lady Gaga lijkt op een gestoorde professor.

 • 6 jaar geleden LuctorEtEmergo

  Wel leuk om te zien omdat ik zelf wel een bril draag haha. Ik vind de bril bij JWOWW verschrikkelijk, voor de rest staat 'ie bij iedereen wel :P Bij Kim Kardashian is de bril echt leuk!

 • 6 jaar geleden fashionbreaksmyheart

  Het staat ze allemaal wel. Bril of niet ze blijven mooi. Alleen vind ik die bril van jwoww toch echt verschrikkelijk

 • 6 jaar geleden Purdey

  Ik heb ook een bril, maar geen lenzen. Toch draag ik hem alleen als het echt nodig is, voel me altijd zo'n sukkeltje haha

 • 6 jaar geleden PinkPelican

  Bij sommige staat een bril veeeeel beter!

 • 6 jaar geleden pinklovelettuce

  Ik voel me altijd zo onzeker met mijn bril op.. Heel gek is dat! Hij staat wel leuk maar toch.. Dan voel ik me een beetje kneuzerig ofzo haha. Heb hem ook liever niet in het openbaar op, alleen als ik naar de bios ga of aan het rijlessen ben.

 • 6 jaar geleden Vivian

  Bij sommige vind ik het zonder bril toch mooier, maar ze kunnen het allemaal goed hebben, het geeft ze wat meer karakter en wat minder stereallures!

 • 6 jaar geleden Cayenna

  Leuk artikel! De meeste celebs kunnen het inderdaad prima hebben, en Kim K ziet er zo een stuk normaler uit!

 1. 1