News

Gossip Girl(scene) week 43

19

Roddel, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

GG scene 43

Taylor Swift’s nieuwste album Red ligt sinds deze week in de winkel. Natuurlijk staat het album weer vol met nummers over haar exen. Toen we Taylor en Conor Kennedy de afgelopen maanden samen zagen, waren we een klein beetje bang dat er na Red nooit meer een vervolg album gemaakt zou worden. Was Conor de Real Deal?!

Wees niet bang Taylor fans, de relatie schijnt alweer op de klippen gelopen te zijn. Vrienden van Taylor beweren dat ze het veel te druk voor een relatie had en dat ze Conor een maand geleden voor het laatst gezien had. Oh, en haar eerste vrije dag schijnt pas weer ergens in december te zijn. Boze tongen beweren echter dat het komt doordat Taylor veel te snel serieus werd. Hij zou hier panisch van geworden zijn en net zoals zo veel achttienjarige jongens er vandoor zijn gegaan. Hmmm…. (volgende week lezen jullie vast weer dat ze weer samen zijn, maar zo gaat dat toch altijd in de Gossip Girlscene?)

GG scene 43

Lindsay Lohan kreeg deze week alweer een tegenslag te verwerken. Haar publicist Steve Honig heeft zijn werk neergelegd. Steve heeft de afgelopen jaren iedere puinhoop van Lindsay zo goed mogelijk geprobeerd op te lossen, maar hij is er klaar mee. De reden dat Steve het voorgezien houdt, is nog onduidelijk, maar misschien werd Lindsay’s drama hem nu uiteindelijk ook te veel?!

Terwijl Steve Lindsay’s publicist was, raakte Lindsay bewusteloos in een hotelkamer, belandde ze in het ziekenhuis na een auto-ongeluk, zou ze een trailer gesloopt hebben, raakte ze verwikkeld in de juwelenzaak, werd ze uit hotels gezet omdat ze haar rekeningen niet betaalde, werd ze gearresteerd omdat ze iemand had aangereden maar vervolgens was weggereden, raakte ze in gevecht met haar moeder waar zelfs de politie bijgehaald werd, en ruziede ze met haar vader Michael Lohan.

Heel veel succes aan de volgende die Lindsay’s publiciteit nu mag gaan verzorgen.

GG scene 43

We hebben al lange tijd niets gehoord over Justin Bieber & Selena Gomez. Voor de zomer schreven we dat de relatie op knappen stond, maar vervolgens zagen we Justin & Selena weer Lovey Dovey voor de camera staan en berichtten we dat Justin en Selena zouden gaan samenwonen. Deze week lazen we dat Selena eigenlijk alleen nog maar bij Justin is, omdat het goed voor haar imago zou zijn. Gossip of waarheid? Wie zal het zeggen… Al vinden wij dat Selena eerder beter is voor het imago van Justin, dan andersom. Maar dat is onze bescheiden mening natuurlijk.

GG scene 43

Justin Timberlake en Jessica Biel trouwden afgelopen week in Zuid-Italië. Eindelijk! Jessica heet nu officieel Jessica Timberlake. Waarom ze de naam van haar man aanneemt? Ze vindt de naam zo cool, de coolste die ze ooit gehoord heeft zelfs! Voor professionele doeleinden blijft haar naam echter nog steeds Jessica Biel. Hadden jullie verwacht dat Jessica en Justin uiteindelijk dan toch echt zouden gaan trouwen?

GG scene 43

Modehuis Dior zou niet zo blij zijn met Mila Kunis. Mila is onder andere het gezicht van een tassenlijn van Dior, een contract dat ze kreeg aangeboden net na Black Swan, toen ze extreem dun was. Afgelopen jaar moest Mila juist erg veel aankomen voor een rol en nu zou Dior klagen dat Mila er te onverzorgd, slonzig en dik uitziet. Onzin natuurlijk, want Mila heeft nog steeds een hartstikke mooi en gezond gewicht en een figuur waar duizenden een moord voor zouden doen. Wij vragen ons dan ook af hoeveel er waar is van deze roddels.

Bron: Ohnotheydidnt, NU

Door Annemerel

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

19 reacties

 • 6 jaar geleden luffashionx

  Ik geloof dat wel over Selena Gomez, over dat justin goed voor haar imago zou zijn enzo...Dat denk ik al sinds het begin van hun relatie...En écht niet andersom haha

  Maarja, als justin maar gelukkig is!<3

  (alleen een beetje raar dat deze roddel naar buiten komt nadat ze al een jaar een relatie hebben)

 • 6 jaar geleden Rieke

  ooh boehoe alle bieberfans tegen girlscene!11!!!!

  en ik vind het logisch dat dior er wat tegen heeft als mila dikker wordt.. dun zijn hoort nou eenmaal bij fashion.

 • 6 jaar geleden Lieke

  Okee, dat was erg gemeen over Justin en Selena :o

 • 6 jaar geleden paulinem94

  Ik snap Dior wel. Een modellencontract ga je aan om de persoon zelf, en als het object (de persoon dus) drastisch van uiterlijk verandert, is dat niet eerlijk tegenover de andere partij van het contract...

  Mila is zoals wij ze gewend zijn absoluut niet dik, maar hier zie je haar gewichtstoename voor haar rol in Blood Ties , en dan kan je Dior geen ongelijk geven dat ze het niet fijn vinden - hiermee zeg ik niet dat ik haar persoonlijk te dik vind.

 • 6 jaar geleden melisa

  dat van Jelena is inderdaad grof en er zitten spellings fouten in de tekst, het is Justin niet Justen en "voor haar imago" niet, "voor imago". en jullie "bescheiden mening" vind ik irritant want Selena haar populariteit is behoorlijk gestegen sinds haar relatie met Justin en die hele roddel slaat sowieso nergens op.

 • 6 jaar geleden NeverxLookxBack

  Dat van Jelena is wel grof, zeg!

  En dat van Mila ook, Mila zou gewoon naar een modehuis moeten waar ze haar wél warderen.

  Gefiliciteerd! J&J Timberlake

 • 6 jaar geleden Angelina

  Ik vind Mila Kunis zo mooi! Kom op zeg, die ontwerpers moeten is gaan stoppen met alleen maar magere meiden te willen!

 • 6 jaar geleden Sanjurjo

  Mila is echt niet dik.

 • 6 jaar geleden idk :)

  Wat gemeen van Selena:S1!

 • 6 jaar geleden helloMona

  Mila en dik...

  Dior schaam je.

  Ugh.

 • 6 jaar geleden Fashionized

  Dior, serieus wtf Mila dik?

 • 6 jaar geleden AllThingsAwesome

  Aan de ene kant snap ik het wel van Dior, ze loopt constant in slonzige en wel hele casual kleren en dat is natuurlijk geen goede reclame voor een modehuis maar kom op ze is een prachtige vrouw met een geweldig lichaam!

 • 6 jaar geleden Nancy

  Sweetgirl143, als je de eerste bent die reageert.. Reageer dan ook met iets nuttigs...

  Dit is toch wel een van mijn favo rubrieken! Als Dior Mila niet meer wilt hebben, zijn er vast nog 10 anderen die Mila wél willen hebben zoals ze nu is.

 • 6 jaar geleden Julie

  Oh please, Mila dik, bullcrap

 • 6 jaar geleden Roos

  Dior moet stoppen met zeuren, kom op zeg. Het is een prachtige vrouw, ik vind haar veeel minder mooi als ze zo dun is.

 • 6 jaar geleden yasmine658

  Die roddel van Mila lees ik echt overal dus ik denk dat hij waar is. Ze is nog steeds superslank maar Dior staat wel bekend om zijn mega dunne modellen...

 • 6 jaar geleden secondhandsmoke

  Dior moet minder gaan zeuren. Ze zijn de laatste tijd een beetje vreemd bezig. Mila is prachtig!

 • 6 jaar geleden mandielicious

  Dat van justin en selena gaat echt nog eens fout, de 2 fanbases lopen elkaar altijd maar te jennen enzo. Ik denk dat het niet echt goed is voor beide imago's maar dat is dan mijn mening.. & Gefeliciteerd voor Justin & Jessica. Nu heten ze allebei J. Timberlake

 • 6 jaar geleden sweetgirl143

  heey ben de eerste die reageer hahaha

 1. 1