Celebrities in Halloweenoutfits

News door Redactie

Het weekend voor Halloween worden er traditioneel in Hollywood veel Halloweenfeestjes georganiseerd. De gemiddelde celeb heeft een net iets groter budget dan wij en dus wordt er op outfits niets bespaard. Wij zetten de leukste outfits van dit weekend voor je op een rijtje.

Halloween 2012

halloween 2012

Kim Kardashian zette dit weekend een blonde pruik op en trok een zeemerminnenpakje aan, bijna onherkenbaar! Wat vinden jullie van Kim als blondine, zou ze moeten overwegen met peroxide in de weer te gaan? Vriend Kanye was verkleed als?! Een matroos...? Was hij uberhaupt wel verkleed?

Halloween 2012

halloween 2012

Jessica Alba, Cash Warren en haar oudste kind, dochter Honor Marie in outfits uit de film The Incredibles. Wat een mooi plaatje.

Halloween 2012

Christina Aguilera en haar vriend Matthew Rutler vierden samen Halloween dit weekend. Christina droeg een pakje dat niets aan de verbeelding overliet en een knalroze pruik. Haar vriend Matthew was haar "knight in shiny armour" in zijn middeleeuwse ridderkostuum.

Halloween 2012

Emma Roberts verkleedde zichzelf als haar tante Julia Roberts in de film "Pretty Woman". Aan haar arm haar vriend Evan Peters.

Halloween 2012

Paris Hilton verkleedde zichzelf als Alice van Alice in Wonderland. Aan haar arm vriend River Viiperi, verkleed als een ander personage uit Alice in Wonderland, Mad Hatter.

Halloween 2012

Ook Hilary Duff en haar man Mike Comrie begaven zich naar een Halloweenfeestje dit weekend. Wat is Hilary bijzonder opgemaakt!

Halloween 2012

Niet alleen in Hollywood waren Halloweenfeestjes, ook in Londen werd Halloween gevierd. One Direction's Liam Payne en Olympisch Schoonspringer Tom Daley waren partners in crime op een van die feestjes! Liam was Badman, en Tom Fatman.. Van Tom's mooie lichaam was niets meer te zien in deze fatsuit!

halloween 2012

Nicole Richie ging met haar vriendinnen verkleed als Girls Scouts.

halloween 2012

Rachel Zoe was verkleed als twenties girl en werd gebeten door haar man Rodger verkleed als vampier!

Wie vind jij het leukst verkleed?! Heb jij Halloween gevierd dit weekend, als wie of wat was jij verkleed?

Bron beeld: Reporters / Twitter / Instagram

Door Annemerel