Gossip Girl(scene) week 44

News door Redactie

Roddel, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

justin

Vorige week schreven we nog dat Selena alleen maar bij Justin is, omdat het goed zou zijn voor haar imago. Deze week zijn er weer niet zo leuke geruchten rond het populaire Hollywoodkoppel. Justin en Selena zouden nu dan echt uit elkaar zijn, want Biebs plaatste een 'cryptische' boodschap op zijn Instagram-account.

Justin plaatste een foto van zichzelf (daar is hij overigens niet vies van) met het onderschrift '*lingse*', wat volgens de Beliebers een ander woord is voor 'single'. De geruchten werden nog hardnekkiger toen de zanger de post later verwijderde! Zou het dan echt over zijn tussen Jelena?!

Wij weten niet helemaal wat we ervan moeten denken... Ach, we vinden het volgende week wel uit!

lilo

Een Gossip Girlscene is niet compleet zonder de veelbesproken Lindsay Lohan. Deze week ging het om een Tweet die LiLo plaatste over orkaan Sandy. ''Waarom is iedereen toch zo paniekerig? Denk positief en bid voor vrede'', aldus de actrice. Uhhhh, misschien omdat er al zo'n vijftig doden zijn gevallen?!

lilo

Maar karma lijkt te bestaan, want een omgewaaide boom viel op het familiehuis van Lindsay. Het huis in New York is zwaar beschadigd. Wij zijn benieuwd wat we volgende week weer over LiLo kunnen berichten!

taylor

Taylor en de liefde zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Deze maand staat de zangeres op de cover van de Amerikaanse Cosmopolitan. Hier praat zij over -verrassing- de liefde en relaties: "Ik heb nooit tijd verspild aan de verkeerde persoon en dat is iets waar ik trots op ben." Kunnen we daaruit opmaken dat John Mayer, Jake Gyllenhaal, Joe Jonas, Taylor Lautner, Cory Monteith en Conor Kennedy allemaal goede mannen zijn?!

Verder vertelt Taylor dat ze een ''onverklaarbare spark'' nodig heeft in relaties. Ze wil iemand die haar ''Oh, nee, uh-oh'' laat voelen. Met dat laatste begrijpen we niet helemaal wat zij bedoelt, maar blijkbaar is er niet veel nodig om haar dat gevoel te laten geven, gezien haar lange lijst met exen...

madonna

Toen wij zestien werden, kregen we hoogstens een mooie beautycase cadeau. Maar als je moeder Madonna heet, dan kun je wel wat groters verwachten. The Queen of Pop heeft natuurlijk een flink gevulde bankrekening.

Wat zou Madonna haar zestienjarige dochter dan geven? Nee, het is geen dikke Range Rover a la Sweet Sixteen... Wat dacht je van een eigen appartement?! Volgens de bronnen is Lourdes' crib dichtbij het huis van Madonna in Manhattan, dat dan weer wel. Geheel onzelfzuchtig was het niet, het schijnt dat Lourdes zich enorm afzet tegen haar moeder en ze dreigt zelfs om bij haar vader te gaan wonen. Madonna ziet dit als ideale tussen weg.

''Lourdes is dolblij met haar cadeau. Ze wil het nu laten inrichten naar haar smaak en dan wordt besloten met wie ze er gaat wonen, en wanneer ze er intrekt'' meldt een bron. Wij zijn heel benieuwd hoe dit afloopt, wij hopen dat zij niet Lindsay Lohan 2.0 wordt...

mila

Vorige week meldden wij dat Dior niet blij met Mila Kunis was, omdat ze 'te dik en slonzig' zou zijn. Nu gaan er geruchten dat de actrice in verwachting is! De bovenstaande foto zou het weggeven...

Mila heeft eerder gezegd dat ze graag moeder wil worden. ''Ik wil een gezin. Ik ben liever verliefd en met een baby, dan dat ik een film maak'' aldus de actrice. Zou ze dan echt een gezinnetje aan het stichten zijn met Ashton Kutcher?! Want met zijn 34 jaar zou zijn biologische klok flink aan het tikken zijn. Hij zou haar zelfs aan het overtuigen zijn met het argument dat hij al genoeg ervaring heeft met de drie dochters van zijn ex Demi.

Voor je te blij wordt; Mila heeft de geruchten inmiddels ontkend. Volgende maand beter... Ach, wij weten in ieder geval zeker dat Ashton en Mila prachtige kinderen zullen krijgen!

Bron: ohnotheydidnt, nu, thesun, dailymail

Door: Emma