News

Gouden Plaat voor One Direction!

One Direction heeft de laatste jaren ontzettend veel bereikt en ze zijn ook razend populair. Deze eigenlijk veel te leuke jongens met gouden keeltjes hebben nu weer een nieuw album ‘Take Me Home’. Hiermee hebben ze op dit moment al status ‘Gouden Plaat’ bereikt!

Oké, allereerst! Zet je boxen lekker hard aan en klik op play op het YouTube filmpje hieronder. Zit je lekker? Nu kun je beginnen met het lezen van dit artikel!

 

Na het ontzettend populaire album ‘Up All Night’ was het voor de jongens tijd voor hun nieuwe album. Ze hadden hier hard aan gewerkt en waren ook blij om het eindelijk uit te brengen. Gisteren verscheen het nieuwe album ‘Take Me Home’ in de winkels.

De albums gingen als warme broodjes over de toonbank en was gisteren al meer dan 25.000 keer verkocht! In totaal werd het gisteren maar liefst 12.5 miljoen bekeken en beluisterd op Youtube en Spotify in Nederland. Daarmee hebben de jongens dus een echte Nederlandse Gouden Plaat verdient! De jongens lieten dan ook merken dat ze er erg blij mee waren:

“Iedereen bedankt voor de geweldige support. We kunnen niet wachten om weer naar Nederland te komen.”

one direction

De jongens zullen weer terugkeren naar Nederland volgend jaar mei. Ze hebben dan een optreden in het (helaas nu al uitverkochte) Ziggo Dome.

Met een persoonlijke boodschap op YouTube willen ze alle fans even graag bedankten voor alle steun die we ze geven! Lief!

Het filmpje kun je hier kijken!

1D vanavond op de Nederlandse TV!
In Nederland zijn we, net als de rest van de wereld, helemaal fan van deze jongens. Het werd dus tijd voor een nieuw interview, speciaal voor Nederland.

Dus weet jij al wat je doet vanavond? Om half 11 is het tijd voor alle One Direction fans. Ze komen dan op bezoek bij Peter van der Vorst! Deze jongens hebben een uitgebreid interview met hem over alle onderwerpen die bij hun roem komen kijken. Hoe gaan ze ermee om en hoe blij zijn ze met hun fans? Dat zie je allemaal vanavond op RTL 4!

one direction

Steun ze nog heel even door!
One Direction zullen we binnenkort ook terug zien op de EMA’s. Ze zijn genomineerd voor vier awards! Wil jij weten voor welke titels ze genomineerd zijn en wil jij nog op ze stemmen? Dat kun je hier doen, want vandaag is namelijk de laatste dag dat je jouw stem kan doorgeven.

Ze zullen dan ook extra blij zijn als je ze nog heel even helpt. Hun Twitter staat er namelijk helemaal vol mee!

1D

1D

1D

Horan & Taylor Swift?
Gisteren trad onze lievelingsband op bij X Facor U.K. waar hun carrière begon. Er werd hun gevraagd wat hun lievelingsnummer was, waarna Horan meteen heel luid vertelde dat hij 'We Are Never Ever Getting Back Together' wel heel erg leuk vond. Na wat verbaasde gezichten en wat gelach werd daarna gevraagd of hij haar stiekem een beetje leuk vond. 'Nope', was zijn antwoord.

Ga jij vanavond ook kijken naar het interview van 1D?

Bron: Nu.nl, blog.zap2it.com, MTV, Twitter & Tv-visie.nl
Bron beeld: Weheartit, Youtube & Twitter

Door: Jitske

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved