Brunette Dakota & de horrorschoenen van Elle

News door Redactie

Maandagavond was in LA de première van Breaking Dawn Part II, de vijfde en laatste film in de Twilight filmserie. Natuurlijk stonden hoofdrolspelers Kristen Stewart, Robert Pattinson en Taylor Lautner volop in de belangstelling, maar ook de zusjes Fanning trokken de aandacht.

Dakota speelt in de Twilightfilms Jane, een lid van de Italiaanse Volturi vampieren. Zusje Elle speelt niet in de Twilightfilms, maar was er wel om de film met haar zus te bekijken.

Elle & Dakota

Dat Dakota al een tijdje geen blondje meer is, lieten we een tijdje terug al op onze facebookpagina zien. Maar dat haar bruine lokken haar zo onherkenbaar zouden maken wisten we niet. Naast het feit dat Dakota haar haren bruin verfde, draagt ze haar scheiding ook niet meer in het midden, iets wat voorheen altijd haar handelsmerk was. Hierdoor heeft ze een compleet ander hoofd.

Elle & Dakota

Brunette Dakota & de horrorschoenen van Elle

Elle Fanning viel ook op, niet omdat ze voor een ander haarkleurtje gekozen had, maar omdat de 14-jarige Elle wel heel bijzonder schoeisel droeg. Ze koos voor de Prada Geisha schoenen, een sandaal met een platform. Opvallen doet ze er zeker mee, maar of we het ook mooi vinden...

Wat vinden jullie van de haren van Dakota en de schoenen van Elle?!

Bron beeld: Reporters

Door Annemerel