And The Sexiest Man Alive is....

News door Redactie

The Sexiest Man Alive van 2012 is bekend! Elk jaar roept People Magazine de meest leuke, knappe, hete man van het jaar uit. Alle beroemde mannen uit Hollywood strijden voor deze felbegeerde titel. Vorig jaar was de eer voor Bradley Cooper. Wie zal er dit jaar met de titel vandoor gaan?!

And The Sexiest Man Alive is.... *Tromgeroffel* Channing Tatum!

sexy

Met zijn film Magic Mike heeft hij al bewezen dat hij ontzettend sexy is. Hij speelt daarin een stripper (wat zijn beroep was voordat hij doorbrak als grote Hollywoodacteur) en wij krijgen genoeg te zien van zijn gespierde lichaam. We like!

Hoewel wij zeker niet verbaasd zijn dat hij tot Sexiest Man Alive is gedoopt, is Channing er minder zeker van! ''Mijn eerste gedachte was: 'Jullie maken een grapje'''. Hij vertelde het zijn vrouw, Jenna Dewan-Tatum, nadat zij hun honden in bad hadden gewassen. ''Ze was echt enorm verbaasd. Maar ze noemt me nu ook Sexiest Man Alive, en geeft haar eens ongelijk!''

Channing is niet alleen erg sexy, hij blijkt ook een super lief vriendje te zijn! Hij quote Edgar Allen Poe, schrijft liefdesbriefjes en hij kan niet wachten om een gezin te beginnen. ''Ik ben er klaar voor en Jenna is er ook klaar voor. Ik wil er denk ik drie. Maar ik ben al gelukkig als ik een gezond kind heb! Daarna zien we wel weer''.

The Sexiest Man is nu bezig met trainen voor zijn nieuwe rol als een Olympische atleet. De acteur zegt dat hij wel moet trainen, want anders wordt hij een rond, zacht bolletje. Jenna heeft daar totaal geen problemen mee. ''Mensen kennen hem als grappig en sexy, maar ze weten niet dat hij erg spiritueel en emotioneel is'' vertelt lucky woman Jenna. ''Hij is zo open, what you see is what you get!''

Channing is dus de nummer een, maar wie volgen er op de lijst?
2. Blake Shelton
3. Chris Hemsworth
4. Max Greenfield (Schmidt in New Girl)
5. Ben Affleck
6. Richard Gere
7. Matt Bomer
8. Oscar Pistorius
9. Denzel Washington
10. Damian Lewis
11. Paul Rudd
12. Bradley Cooper

Vinden jullie Channing de terechte winnaar?

Bron: people
Bron beeld: reporters

Door: Emma