De heftige thuissituatie van Modern Family-ster

News door Redactie

Het leven gaat niet altijd over rozen. Het lijkt misschien of Ariel Winter (die 'nerd' Alex speelt in Modern Family) een glamorous leven leidt, maar niets is minder waar. Ze heeft een hoop problemen met haar moeder die zou leven van Ariels verdiende geld. Ook beschuldigt Ariel haar moeder van mishandeling. Het is zelfs zo ver gekomen, dat ze het moeten uitvechten in de rechtbank.

Is Ariel Winters moeder een mishandelaar of een opdringerige, bezorgde moeder die haar best doet om haar rebelse tiener binnen de perken te houden?
Dit zijn de problemen die de rechter moet beoordelen om te beslissen wie de 14-jarige Ariel mag opvoeden: haar moeder Chrystal Workman of haar 34-jarige zus Shannon Gray.

Ariel Winter heeft in oktober een aanklacht ingediend tegen haar moeder, omdat zij haar jarenlang mishandeld zou hebben. Chrystal ontkent in alle toonaarden.

Haar moeder heeft op haar beurt een aanklacht ingediend tegen Ariels 18-jarige vriend. In Amerika staat er een hoge straf op seks met een minderjarige. ''Mijn dochter is nog veel te jong voor dit soort dingen. Haar vriend wist dondersgoed dat ze nog minderjarig is. Ik vind dat hij hier voor moet boeten.'' aldus Ariels moeder. Ariel kent haar vriendje vijf maanden.

ariel

Op drie oktober werden Ariel en haar moeder met spoed bij elkaar gebracht voor een bijeenkomst. Een advocaat zei dat Ariel bijna ontslagen was door het gedrag van haar moeder. ''Chrystal is terror op de set. De producers maken zich zorgen.'' De advocaat zegt dat hij ''gedetailleerde horrorverhalen'' heeft over Chrystal. Ariels moeder zou geobsedeerd zijn met het eetpatroon van Ariel. De jonge actrice mocht uitsluitend eiwitten en rauwe groenten eten. De Modern Family-crew vond het erg om te zien. Medewerkers stopten Ariel regelmatig stiekem een broodje toe als haar moeder niet keek. Daarnaast zou Chrystal haar dochter tijdens de opnames als een havik bekijken en gaf haar na afloop fikse kritiek op haar uiterlijk. Verder zou Chrystal maar niet ophouden te zeuren over Ariels geld. Ze eiste dat haar dochter meer moest verdien om hun huis en de managers te betalen.

Op een gegeven moment hield de advocaat zijn iPhone omhoog voor de rechter. Hij liet een foto van Ariel zien. ''Dit kind ziet er tien jaar ouder uit dan haar zus en ze kleedt zich ongepast. Je kunt haar borsten te goed zien. Haar moeder laat haar niet de deur uit als ze niet op een bepaalde manier is gekleed. Dat is extreem ongepast voor een meisje van veertien.'' vertelde de advocaat.

ariel
Ariel met haar zus en het dochtertje van haar zus.

Ariels moeder zei tegen de rechter dat ze een goede moeder is en dat Ariels verhaal over de mishandeling niet waar is. Ariel zou zichzelf hebben verwond en niet zij. Chrystal claimt dat het zeer makkelijk voor Ariel is om alles te verzinnen, want ze kan huilen op commando. ''Kijk maar naar haar films''.

De rechter neemt de aanklachten tegen Ariels moeder heel serieus en heeft de tijdelijke voogdij gegeven aan Ariels zus. Er moet nog een andere rechtszaak komen om over de permanente voogdij te beslissen.

Wie geloof jij in deze zaak? En wat vind je ervan dat het zo breed uitgemeten wordt in de media?

Bron: people, nydailynews, suntimes, stadtiel
Bron beeld: reporters

Door Emma