News

Geen spoor van Rihanna tijdens '777 Tour'

31

Om haar nieuwe album Unapologetic te promoten, heeft Rihanna een 'zeven steden trip' georganiseerd waarbij de pers en een aantal lucky fans met haar mee mochten reizen in het vliegtuig. Hartstikke leuk zou je denken, maar de passagiers hebben de zangeres amper gezien...

Tijdens de 777 Tour bezochten Rihanna en 150 fans en journalisten zeven wereldsteden. A dream come true voor de passagiers. Alleen liet de zangeres zich na de eerste dag nog amper zien... De journalisten zijn op z'n zachtst gezegd niet tevreden, want zij hadden gehoopt op een interessant verhaal en een ervaring om nooit meer te vergeten. Wel was er een grote hoeveelheid champagne aanwezig...

rihanna

Day 1: Mexico
De eerste dag is prima. De journalisten beginnen met goede moed aan de 777 Tour.
Rihanna's live concert is al wat minder. Ze zingt namelijk niet zoveel. Haar hits zijn zo groot, dat ze eigenlijk ook niet echt iets hoeft te doen. De zangeres houdt haar microfoon geregeld bij haar kruis. Daarnaast laat ze twee achtergrondzangeressen veel werk voor haar doen. Toch is Rihanna's optreden spectaculair door alle 'special effects'.

Dag 2: Toronto
Op dag twee begint de ellende. De zangeres is uitgeput. De journalisten vragen zich af hoe het komt. Komt het door het vliegtuig dat ze zo moe is? Of door het vele wachten? Of heeft ze te veel champagne gedronken? Of juist te weinig?

Dag 3: Stockholm
Deze dag staat vooral in het teken van repetities.
Terwijl de meeste mensen naar bed gaan, feest Rihanna door tot zes uur in de ochtend. Soms komt ze wel tevoorschijn, maar dat is omdat ze wat te drinken pakt voor haar after-party gasten.

rihanna

Dag 4: Parijs
De journalisten en fans ergeren zich steeds meer. Maar het voelt een beetje verwend om te klagen: ze vliegen de hele wereld rond en mogen zeven keer een concert van Rihanna bijwonen. En ze betalen er niks voor! Dat klinkt eigenlijk best wel goed. Maar het is een beetje teveel. Elk concert is hetzelfde. Het enige verschil? ''What up, Mexico City?'', ''What up, Toronto?'', ''What up, Stockholm?''. Veel tijd om iets van die steden te zien, hebben ze niet. Ze hebben niks gezien van Toronto en Mexico City. Stockholm en Parijs hebben ze een uurtje gezien. De rest van de tijd zitten ze in de bus. Ze staan uren op parkeerplaatsen.

Het enige waaraan je kunt merken dat ze in het buitenland zijn, zijn de koffers met de papiertjes van het vliegveld eraan. Een filmploeg loopt rond om een documentaire op te nemen, maar er valt niet zoveel te filmen. Wat staat er voornamelijk op de tapes? Slapende mensen. De passagiers hebben Rihanna sinds de eerste dag niet meer gezien, behalve bij het concert. En toen ze haar bagage kwam ophalen. De zangeres is veel op after-party's te vinden. In Parijs feest ze met Diddy, Cassie, Pharell, Akon, Omarion en Craig David, maar de journalisten krijgen geen van hen te spreken en worden tegen gehouden door beveiliging (ook al waren de sterren op twee meter afstand van de journalisten). De hotels zijn prachtig, maar ze slapen daar maar twee of drie uur in. Met geluk pak je vier uurtjes slaap.

Het is sowieso een groot risico om zoveel journalisten uit te nodigen. Als het goed gaat, dan levert het veel positieve publiciteit op. Maar als het fout gaat... De zangeres claimt dat het geheel haar eigen idee was, maar als dat echt zo zou zijn, dan zou je denken dat ze wel wat meer moeite deed om het tot een leuke trip te maken.

rihanna
Een fractie van de vele drank...

Dag 5: Berlijn
De verveling is zo groot, dat een Australische passagier besluit te streaken in het vliegtuig. De journalisten zijn wanhopig op zoek naar een nieuwtje. De fans zijn ook niet tevreden, want zij hebben een week vrij genomen omdat dit een 'once in a lifetime experience' moest zijn. Dat is het in principe ook, maar niet eentje om nog vaak aan terug te denken. Je zou denken dat Riri nog wel even wat komt zeggen, misschien een bedankje dat ze mee zijn op deze trip en dat ze zoveel geduld hebben, maar ze laat zich weer niet zien. Het gerucht gaat dat ze niet eens in het vliegtuig zou zitten.

Dag 6: Londen
Weer geen spoor van de zangeres. Een Canadese journalist heeft voor de grap een 'Vermist' poster geprint met Rihanna's foto erop. Ook is er een roddel verspreid dat er een kinder-sterretje in het vliegtuig zou zitten. Hij zou gespeeld hebben in Jurassic Park. Waarschijnlijk is het de verveling... Een andere journalist is in slaap gevallen op zijn laptop. Hij heeft nu een bestand met alleen maar j's en k's. Twintig mensen lachen hem uit.

Het zit er bijna op. ''Please return to your seats'' wordt er omgeroepen. De passagiers zijn amper uit hun stoelen gekomen. Maar daar kwam Rihanna! Met haar zonnebril op. De passagiers zijn niet meer zo enthousiast als op de eerste dag. Ze zegt met een lach: ''I would fuckin' do this again!''

Rihanna zegt nog dat het haar spijt dat ze zich zo weinig heeft laten zien. ''Normaliter zou ik hierachter met iedereen aan de fles zitten, maar ik moest mijn stem sparen'' legt ze uit. ''Het is onmogelijk om met iedereen tijd door te brengen en het spijt me'' aldus Rihanna.

rihanna
#jetlagged schrijft Rihanna op haar Instagram

Bron: ohnotheydidnt, rollingstone, nu, instagram

Door Emma

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

31 reacties

 • 7 jaar geleden RockyMountain

  @Just_Liipgloss

  Wat een bullshit, iedere artiest geeft (bijna) iedere dag een concert en repeteert zijn kont eraf. Dat hoort zo, het is gewoon een fulltime baan. Rihanna maakt het voor zichzelf alleen nog zwaarder door snachts, wanneer ze hoort te slapen, te gaan feesten. Ach, ik heb al gehoord dat haar label haar helemaal zat is, ze staat zo op straat. Muzikant zijn is een baan, een professie, dat hoort serieus genomen te worden.

 • 7 jaar geleden Just_Liipgloss

  Wat een zeikerds allemaal. Ik denk dat heel veel mensen onderschatten hoe vermoeiend het is voor een 'ster' om zoiets te doen. 7 shows in 7 verschillende landen is sowieso al vermoeiend, maar wat dacht je aan alle repetities die vooraf hebben plaats gevonden etc etc. De journalisten en fans moeten blij zijn dat ze uberhaupt zoiets hebben kunnen doen, voor helemaal niks! Er zijn ZO veel andere mensen die dolgraag met ze willen ruilen. Bekijk het nogmaals eens van haar kant, hoe zou jij je voelen als ze 7 dagen lang, 7 concerten moet geven, van hier naar daar vliegt, een beetje voor jezelf moet zorgen en dan ook nog eens met 150 mensen moet rondhangen(en volgens hen ook nog het liefste 24/7) Dat gaat toch niet?!? Wees blij dat ze je de kans heeft gegeven om haar even te zien, rond te vliegen en een once of a lifetime opportunity hebt gehad. Ondankbare mensen, bah!

 • 7 jaar geleden Shannon

  Zo zonde van zo'n toch mooie stem. Toen ze begon met haar carrière had ze nog wel leuke liedjes, maar als je zo jong wordt 'opgeslokt' in die wereld wordt je compleet gehersenspoeld. Ik wil niet bot overkomen maar ik denk dat de dood door een overdosis of alcoholvergiftiging bij haar niet lang meer duurt hoor...

 • 7 jaar geleden missvdheuvel

  hmmm dit klinkt niet echt leuk..

 • 7 jaar geleden Bobby

  Zonde van je tijd, ik vond Rihanna sws al een doos met een irritante stem, maar nu jaagt ze zelf haar fans weg.

 • 7 jaar geleden Kiki

  @fashionfreakaa

  Waar zie jij Craig Daniel staan? Ik zie alleen Craig David..?

 • 7 jaar geleden Janine

  Volgens mij gaat Rihanna ook een beetje de verkeerde kant op... las zelfs in de krant dat ze bij heel veel concerten te laat kwam en meestal stomdronken was en op 't podium gewoon doorging met zuipen. Heb Rihanna nooit echt leuk gevonden maar dit is ook wel triest o_o

 • 7 jaar geleden fashionfreakaa

  volgens mij is het 'daniel craig', niet craig daniel..

 • 7 jaar geleden crea

  Eerst dacht ik dat het aan de managment die achter Rihanna de schuld op zich moeten nemen. Maar als ik nog eens hoor dat ze naar after party's gaat, dan gaat dat te ver. Ik vind het onrespectvol van haar. Stel je voor als jij in die vliegtuig zat en hoort dat ze liever naar een after party gaat van Pharrel dan even hallo tegen jou zeggen. Dat haar managment haar ook dit roekeloos gedrag van haar toelaat.

 • 7 jaar geleden My_ke

  Ik vind het sowieso een beetje raar dat ze mensen uitnodigt op haar tour. Natuurlijk is elk concert hetzelfde, wat hadden ze dan verwacht?

  En hé, zo raar vindt ik het niet dat ze weinig van zichzelf laat zien, maar als dat was om te feesten dan is het wel belachelijk. Het is haar werk, dus als ze het doet, maar ze het ook wel een beetje serieus nemen.

 • 7 jaar geleden kopjechino

  Ik vind dit wel een beetje apart geschreven, sorry. Het klinkt zo ongeloofwaardig, maar als ik de comments lees zal het wel zo zijn. Er zit ook 1 Nederlander op, hoorde ik op 538.

 • 7 jaar geleden Esmée

  kanslos

 • 7 jaar geleden hoideboi

  Rihanna is wel een beetje vreemd ja. "Microfoon bij haar kruis." Ja jongens, daar komt echt een lekker geluid uit.. kutscheten zeker.

 • 7 jaar geleden amor_vincit_omnia

  "Een andere journalist is in slaap gevallen op zijn laptop. Hij heeft nu een bestand met alleen maar j's en k's. Twintig mensen lachen hem uit."

  Haha!

 • 7 jaar geleden m..

  Haat aan Rihanna! Ze meent zich veeeeeeel te veel! Ik ben ook bij het concert in het Gelredome geweest en heb er SPIJT van! Wat zonde van m'n tijd en geld! En dan te bedenken dat het maar 1 avondje was, deze fans hebben een hele week weggegooid!

  Rihanna, zet je voetjes weer op de grond en blijf van drank en drugs af!

 • 7 jaar geleden Madeline

  Ik ben een half jaartje terug naar haar concert gegaan in 't Gelredome met m'n vriendinnetjes. Wat was dat een tegenvaller zeg.. Zoeizo vanuit Den Haag komen (we waren rond 3u 's nachts thuis uiteindelijk) en dan krijg je alleen maar wulps kontgedraai en half (slecht)gezongen liedjes.

  Ze was toen ook nog eens ruim een uur te laat dus de helft van de zaal was halverwege al leeg omdat mensen hun trein moesten halen. Schandalig eigenlijk, hoe wil je fans overhouden als je je zo gedraagt?

 • 7 jaar geleden Tessie

  ben het eens met @RockeyMountain!!!!!!!!!!!!

 • 7 jaar geleden Auckje

  Hmm dit klinkt niet als een gezellig tripje. Ook niet echt een interessant stuk om te lezen.

 • 7 jaar geleden RockyMountain

  Wow dat moet echt een domper zijn geweest. Uiteraard is het nog steeds 'vet'. Maar als de verwachtingen hoog worden gesteld, valt dit wel erg tegen. Het zou goed zijn als Rihanna weer even met beide beentjes op de grond wordt gezet. Ze is echt niet zo goed en heeft alles aan haar fans te danken, niet haar 'talent'.

  Dave Grohl wordt nu al bestempeld als een legende en hij barbecuet nog steeds graag met zijn fans. Maarja, hij is dan ook wel een van de meest normaalgebleven, zichzelf niet serieus nemende, oprechte artiest.

 • 7 jaar geleden Karlien

  Als zoiets slecht geregeld is, is het niet alleen de schuld van Rihanna. Het is de groep mensen achter Rihanna die er voor moet zorgen dat zulke dingen goed verlopen, haar agenda bijhouden en zorgen voor voldoende ruimte in de tussentijd zodat zij met haar fans tijd kan doorbrengen. Gewoon slecht georganiseerd als je het mij vraagt.

 • 7 jaar geleden Chloor

  Ik vind haar live echt matig & die attitude is ook niks.. Jammer eigenlijk.

 • 7 jaar geleden Bohemianchic

  Erg jammer. Het idee was ook wel een beetje te mooi om waar te zijn, denk ik. Dit is gewoon niet te doen als je ook elke dag moet optreden.

 • 7 jaar geleden inactief

  Wat jammer voor de fans. Ik kan me niet voorstellen wat voor een grote teleurstelling dit voor hen geweest moet zijn. De volgende keer toch maar wat beter organiseren...

 • 7 jaar geleden Roos

  Ik vind haar echt helemaal niet leuk en ze kan ook niet eens zingen.

 • 7 jaar geleden Anouk

  Goeie zangeres, goeie nummers maar slechte attitude.. Als je zoiets organiseert zorg dan in ieder geval goed voor je fans

 • 7 jaar geleden NOYOUDONT

  Justin bieber zorgt goed voor zn fans, je kan een hater zijn maar het is zo. Ik ben sws al niet zo´n fan van rihanna en vind dat ze niet goed live kan zingen... mijn mening

 • 7 jaar geleden Levande1

  Had inderdaad ook wel meer van haar verwacht. Lady Gaga geeft haar fans teminste echt aandacht. <3

 • 7 jaar geleden Bettiepage

  Ik vind haar nog steeds heel goed en ik denk dat mensen sowieso overdreven hebben...Dat zo'n event slecht verloopt, ligt niet aan de artiest zelf. Meer aan de verantwoordelijke.

 • 7 jaar geleden Rosalinde

  Wat een afknapper. Ik vind sowieso dat Rihanna steeds vreemder wordt. Vroeger was ze echt een leuke, oprechte artiest maar tegenwoordig is ze echt heel anders.

 • 7 jaar geleden Marye

  Dit zal een grote afknapper voor de fans zijn geweest.

 • 7 jaar geleden _LIKEIT

  Zonde zeg van Rihanna, eerst zoiets geweldigs organiseren voor je fans en vervolgens bijna niet komen opdagen..

 1. 1