Gossip Girl(scene) week 47

News door Redactie

Roddels, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja dat laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

emma

Je bent eigenlijk geen celebrity als er geen geruchten zijn dat je een sextape hebt. Over wie gaat het dit keer? Emma Stone zou volgens een bron een video hebben van toen ze nog niet bekend was. Ze had toen nog geen relatie met Andrew Garfield. ''Emma was jong en had waarschijnlijk had ze niet verwacht dat ze zo beroemd zou worden'' vertelt de bron.

Goed nieuws voor Emma; de tape is nog in het bezit van degene bij wie ze 'm heeft gemaakt. Toch moet de actrice niet te opgelucht zijn, want volgens de bron kan de gevoelige tape alsnog op de markt komen. ''Hoe bekender Emma wordt, hoe meer waarde de band krijgt.'' meldt de bron, die een goede vriend van Emma zou zijn. Hij benadrukt dat zij niet het type is dat een sextape maakt om haar carrière op te krikken. ''Zij is heel blij en trots met waar ze nu is. Ze zal er alles aan doen om de video van de markt te houden. Emma heeft geen respect voor vrouwen als Kim Kardashian en Paris Hilton die wel een video hebben.''

Wij denken ook niet dat Emma zo'n type is, maar wat er nu van waar is... Gelukkig hebben we ook leuk nieuws te melden over Emma, ze gaat namelijk samenwonen met haar lover Andrew. Zie hieronder het nederige stulpje:

Emma Stone

angelina

Angelina Jolie wil graag dat haar liefje Brad Pitt wat kilootjes kwijtraakt voordat de twee in het huwelijksbootje stappen. Daarom heeft ze hem op dieet gezet. Brad zou de afgelopen maanden namelijk niet aan zijn lijn hebben gedacht en dat zou ook te zien zijn. ''Hij begint mannenborsten en een buikje te krijgen" vertelt een vriend. ''Angie probeert heb duidelijk te maken dat hij moet afvallen door zijn zwembandjes vast te pakken en door te lachen om zijn buikje.''

Brad zou het allemaal een beetje laten verslonzen nu hij toch al een ring om de vinger van Angelina heeft geschoven. Hij zou naar de taart, gebakken bonen als ontbijt, kalkoenreepjes, chips en kant-en-klaarmaaltijden grijpen.

Wij hopen gewoon dat Brad en Angie met een gezond gewicht in het huwelijksbootje stappen.

bieber

De grote Oprah Winfrey heeft Justin Bieber advies gegeven. ''Trouw niet voor je dertigste'' waren de wijze woorden van Oprah. Justin was in haar programma 'Oprah's Next Chapter' te zien.

De talkshowkoningin vroeg aan de zanger of hij getrouwd wilde zijn op zijn 25e. Toen Justin aangaf dat hij inderdaad getrouwd wilde zijn, kwam Oprah met haar raad: ''Ik denk dat 25 te jong is. Op die leeftijd ontdek je eigenlijk pas echt wie je bent. In jouw situatie is daar niet veel tijd voor, omdat je grotendeels geleefd wordt.'' Justin wil Oprah's raad wel opvolgen. ''Jij bent Oprah en als jij mij vertelt dat ik niet moet trouwen op mijn 25e, dan denk ik dat ik naar je moet luisteren'', aldus de zanger.

lindsay

Natuurlijk is er ook een nieuwtje over Lindsay Lohan. Nu beweert de actrice dat ze nog nooit de ware liefde heeft gekend, maar dat ze er wel naar uitkijkt. Lilo had eerder relaties met de dj Samantha Ronson en acteur James Franco. Ze zou dolgraag verliefd willen worden, maar dat is nog niet gebeurd. ''Het lijkt me echt geweldig om verliefd te zijn en om echt van iemand te houden. Maar ik heb de ware liefde nog niet ontdekt. Het lijkt me een geweldige ervaring om al die gevoelens te hebben.'' aldus Lindsay.

selena

Selena Gomez is maandag opgenomen in het ziekenhuis. De zangeres/actrice kreeg last van haar keel en besloot naar de Eerste Hulp te gaan in Los Angeles. ''Haar stiefvader heeft bronchitis, dus ze was extra voorzichtig om zeker te weten dat zij het ook niet zou hebben'', vertelt een bron. In het ziekenhuis moest Selena wat testjes doen, waar ze volgende week de uitslag van krijgt.

Hopelijk is het niets, want wij moeten er niet aan denken als ze iets aan haar keel krijgt!

scar

Haar ex Ryan Reynolds is inmiddels alweer getrouwd, maar ook Scarlett blijft niet lang vrijgezel. Vorige week maakte de actrice nog een eind aan haar relatie met Nate Taylor, maar ze is nu al gespot met een nieuwe man aan haar arm.

De blondine ging samen met de 'mystery man' uit eten in New York. Volgens een ooggetuige was het absoluut een intieme date. ''Ze gedroegen zich als tortelduifjes en hielden de hele avond elkaars handen vast onder de tafel. Buiten hielden ze elkaar vast tijdens het roken in de kou''. Volgens de ooggetuige had de man donker haar en hij sprak af en toe Frans.

Bron: ohnotheydidnt, nu
Bron beeld: reporters, instagram en
Fashionista Facebook

Door Emma