News

Het beste van 2012 volgens E!

25

December is nog niet eens aangebroken of de eerste lijstjes van 2012 komen al binnen druppelen. Entertainment zender E! kwam gisteren met een lijstje met de tien grootste gebeurtenissen op entertainment gebied van 2012, tot nu toe. Zijn jullie het me E! eens?

10. "The Break-up" en "The Reunion" van Justin Bieber & Selena Gomez
E! 2012Begin november gingen Selena en Justin uit elkaar, maar goed een week (en heel veel roddels) later, waren ze alweer bij elkaar?! Wij kunnen het allemaal niet meer volgen, maar het zorgt/zorgde in ieder geval wel voor aardig wat verhalen.
9. Miley knipt haar haren kort

E! 2012

In augustus zei Miley Cyrus vaarwel tegen haar knotje en zette de schaar in haar haren. Iedereen was in rep en roer (en ook wij hadden in tijden niet zo veel reacties op een artikeltje gehad). Als je dacht dat Miley's knipbeurt een foutje a la Britney Spears en de tondeuse was heb je het goed mis gehad, inmiddels zijn Miley's haren nog korter en heeft ze zelfs gezegd dat ze nooit meer vrijwillig haar haren lang zal laten groeien.

8. Justin Timberlake & Jessica Biel

E! 2012Na lange relaties met Britney Spears en Cameron Diaz, trouwde Justin Timberlake eind oktober eindelijk zijn Jessica (Biel) in een romantisch sprookje in Italie.

7. Blue Ivy Carter werd geboren

E! 2012
In januari werd uiteindelijk het "langverwachte" kind van Jay-Z en Beyonce geboren, ze kreeg de naam Blue Ivy Carter.

6. Angelina Jolie & Jennifer Aniston verloofd

E! 2012

2012 was ook het jaar dat zowel Jennifer Aniston als Angelina Jolie ten huwelijk werden gevraagd. In 2005 verliet Brad Pitt Jennifer na vijf jaar huwelijk. Hij ging er vandoor met Angelina Jolie. Angie en Brad zijn nu, zeven jaar later, verloofd. En ook Jennifer heeft na al die jaren weer geluk in de liefde gevonden. Zij werd ten huwelijk gevraagd door het vriend Justin Theroux. We love happy endings!

5. Katie & Tom gaan uit elkaar!

E! 2012

Ein-de-lijk gingen Tom Cruise en Katie Holmes uit elkaar. Het stel trouwde eind 2006 en had een dochter Suri, maar na bijna zes jaar huwelijk werd op 29 juni bekend dat Tom en Katie uit elkaar gingen. Volgens de berichten werd Katie op zo'n zachtst gezegd een klein beetje gedomineerd door Tom, nu is ze dus eindelijk weer "vrij"!

4. Dark Knight Rises drama

E! 2012

Toen op 20 juli in Aurora, een stad in de Amerikaanse staat Colorado, de Batman film The Dark Knight Rises in premiere ging, gebeurde er een tragedie. Een gemaskerde man kwam nadat de film twintig minuten ervoor begonnen was, via de nooduitgang binnen. Vervolgens begon de gemaskerde man in het rond te schieten, wat resulteerde in 12 doden en nog eens 58 gewonden. Het meest dramatische entertainment nieuws van afgelopen jaar tot dusver.

3. Whitney Houston overleden

E! 2012

Ander dramatisch showbizznieuws, in februari dit jaar overleed zangeres Whitney Houston op 48-jarige leeftijd in een badkamer in het Beverly Hills Hotel. Ze is overleden aan verdrinking, waarschijnlijk te wijten aan een hartstilstand veroorzaakt door medische problemen en drugs.

2. Naakt foto's van Britse Royals

E! 2012

Zowel de Britse Prins Harry en The Duchess of Cambridge, oftewel Kate Middleton kwamen dit jaar in opspraak vanwege naaktfoto's. Harry werd naakt gespot tijdens een feestje in Las Vegas, Kate dacht afgelopen zomer dat het kasteel in Frankrijk waar ze vakantie vierde paparazzi vrij was en verwisselde in de kasteeltuin van bikinitopje.

1. Kristen Stewart gaat vreemd

E! 2012

En het belangrijkste showbizznieuws volgens E! is........... Kristen Stewart gaat (in het openbaar) vreemd met haar regisseur Rupert Sanders en geeft dit (publiekelijk) toe. Robert wilde Kristen niet meer zien en iedereen vroeg zich af hoe dat nu moest als Robert en Kristen promotie zouden moeten doen voor de laatste Twilightfilm Breaking Dawn Part II. Uiteindelijk vergaf Robert Kristen net op tijd en stonden de twee eerder deze maand alsnog stralend op de rode loper tijdens de premiere van Breaking Dawn Part II.

Ben jij het eens met dit lijsje van E! Wat zijn volgens jou (tot nu toe) de belangrijkste gebeurtenissen in showbizzland van 2012?

Bron: E! Online, Twitter, Reporters

Door Annemerel

LOVE dit artikel
3 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

25 reacties

 • 6 jaar geleden Theddy x

  @BeingFearless inderdaad

 • 6 jaar geleden Maartjemulderxx

  sowieso de break up van justin en selena

 • 6 jaar geleden erickermoon

  Het 'beste' van 2012,hey

 • 6 jaar geleden BeingFearless

  Uhm, ein-de-lijk gingen Tom Cruise en Katie Holmes uitelkaar??? Wat is dat nou weer voor doms, alsof het iets goeds is dat ze gescheiden zijn :')

 • 6 jaar geleden Amber

  Een beetje vreemd dat het bioscoop drama ertussen staat.. Ik vind dat toch wel behoorlijk aangrijpend, serieus nieuws. Niet iets wat thuis is tussen het vreemdgaan van Kristin Stewart en het huwelijk van Brangelina dacht ik zo.

 • 6 jaar geleden NailsByStephanie

  Misschien gebeurt er volgende week wel iets heel dramatisch, tja.. zitten ze dan met "het beste van '12". Buiten dat ben ik het wel eens met deze top 10.

 • 6 jaar geleden Ibtissam

  misschien komt het beste van 2012 nog je weet maar nooit

 • 6 jaar geleden Debby

  ik ben er wel mee eens. ik kijk zelf ook e op tv het is echt leuk. vooral the reality series

 • 6 jaar geleden Kim

  Het 'beste' van 2012...

 • 6 jaar geleden Sealive

  Ik vind die robert toch zo lelijk he

 • 6 jaar geleden Loes

  Ik dacht ook even dat er echt stond dat angelina jolie en jennifer aniston met elkaar verloofd waren hahah!

 • 6 jaar geleden Wintergirl

  en waarom staat er niks over adele die een kind heeft gekregen?

 • 6 jaar geleden Shopaddicted

  Huh en dit noemen ze het 'beste' van 2012? Mensen die vermoord worden en koppels die uit elkaar gaan? Beetje jammer dit.

 • 6 jaar geleden Sequin

  Waar is de break-up van Johnny Depp en Vanessa Paradis????

 • 6 jaar geleden Laura

  @ chococrunch: Er is idd meer gebeurd, maar dit is ook entertainment nieuws en geen gewoon nieuws :P

 • 6 jaar geleden Eliza

  @evaislieff

  Amy Winehouse stierf volgens mij in 2011?

 • 6 jaar geleden Crookshanks

  'Een gemaskerde man met een masker'

  hahaha

 • 6 jaar geleden Liselotte

  @evaislieff dat was 2011 :"")

 • 6 jaar geleden Eva

  Eens, maar de dood van Amy whinehous dan?

 • 6 jaar geleden Aardbeitje

  Ik dacht even dat Jennifer en Angelina met elkaar verloofd waren, hihi.

 • 6 jaar geleden Dasha1

  Er is ook veel gebeurd, maar dit is puur voor celebs en zo..

  "Een gemaskerde man met een masker ..." .. ja, we weten het, hij had een masker op hihihi :p

 • 6 jaar geleden Bernice

  oeps ik las angelina verloofd mét jennifer haha

 • 6 jaar geleden Chococrunch

  Ik snap dat dit het "belangrijkste"entertainment nieuws is, maar ik vind het een beetje oppervlakkig. Er is zoo veel meer gebeurd in dit jaar over de hele wereld.

 1. 1