Lindsay Lohan wéér gearresteerd

News door Redactie

Het is weer zover. Lindsay Lohan lijkt maar niet op het rechte pad te kunnen blijven. De actrice kreeg ruzie met een vrouw in een Amerikaanse nachtclub. Het ontaardde in een vechtpartij die zo erg uit de hand liep dat de politie moest komen. Maar dat is nog niet alles; ze is op dezelfde dag aangeklaagd wegens betrokkenheid bij een auto-ongeluk...

Deze week kwam Lindsay Lohan veel in het nieuws. Aan het begin van de week was het eindelijk weer positieve publiciteit, want haar nieuwe film 'Liz & Dick' (waarin zij Elizabeth Taylor speelt) kwam op televisie. De Twitter-berichten over de film waren niet aan te slepen en de kijkcijfers waren ook goed. Toch ging het aan het einde van de week weer mis...

Op donderdag om 4.00 uur kreeg de Amerikaanse politie een telefoontje van een vechtpartij. Het bleek om Lindsay Lohan te gaan, die ruzie had gekregen met een vrouw in Club Avenue. De agenten moesten LiLo arresteren omdat ze de bezoekster had aangevallen. De Amerikaanse website TMZ sprak met het 'slachtoffer' Tiffany Mitchell, die een waarzegster is. Tiffany vertelt dat ze een ingeving had over Lindsay toen zij bij haar in de buurt stond. Ze bood haar een gratis reading aan, maar LiLo was daar niet van gediend en riep 'Give me my space!'. Volgens Tiffany schold de actrice haar uit voor 'fucking Gypsy'. Een vriendin van de waarzegster waardeerde dit niet en schold Lindsay uit voor 'hoer' en vertelde haar dat de film Liz & Dick slecht was. De actrice trok dit slecht en sloeg de waarzegster op haar oog.

lilo
Lindsay's mugshot van een tijdje geleden...

LiLo werd gearresteerd. Volgens omstanders riep zij de hele tijd 'Are you kidding me?!'. De actrice moest enkele uren op het politiebureau doorbrengen. Inmiddels is ze weer vrijgelaten. Wel moet ze binnenkort voor de rechter verschijnen over dit voorval.

Maar dat zijn niet haar enige problemen. Zo loog ze in juni tegen de politie na een auto-ongeluk op de snelweg. LiLo vertelde de agenten dat zij een passagier was van de auto, terwijl zij eigenlijk achter het stuur zat. Daar is ze op dezelfde dag voor aangeklaagd. Wat LiLo allemaal boven het hoofd hangt aan aanklachten:
- Valse informatie geven aan een agent... 6 maanden in de gevangenis
- Een agent hinderen in zijn werk (door niet mee te werken).... 1 jaar in de gevangenis
- Een gevaar in het verkeer... 90 dagen in de gevangenis

De actrice heeft een lange geschiedenis met de politie. Sinds 2007 brengt zij geregeld een bezoekje aan het politiebureau en is Lindsay meerdere keren in aanraking gekomen met justitie. Vaak is het met een sisser afgelopen, maar ze moest ook honderden uren de handen uit de mouwen steken in een mortuarium.

lilo

Bron: nu, ohnotheydidnt, tmz

Door Emma