Gossip Girl(scene) week 48

News door Redactie

Roddels, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja dat laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

car

Carly Rae Jepsen is 27 jaar, maar ze wordt vaak veel jonger geschat. En dat vindt de zangeres helemaal niet erg! Maar eigenlijk snapt ze niet waarom ze zo jong wordt geschat, zij vindt dat je het wel aan haar gezicht kunt zien. De Canadese zangeres is vaak verbaasd als mensen haar begin twintig schatten. Ze probeert gevleid te reageren als ze hoort dat mensen vinden dat ze een baby face hebben, ook al kan ze het compliment niet helemaal begrijpen.

''Als mensen denken dat ik jonger ben, dan vind ik dat fantastisch. Maar in november ben ik 27 geworden en als ik in de spiegel kijk, dan zie ik dat wel. Dat betekent overigens niet dat ik ontevreden ben met mezelf'' vertelt ze aan Cosmopolitan. Carly kan ergens wel begrijpen dat ze jonger wordt geschat, want ze draagt altijd vrolijke en flirty kleding. Wel claimt ze dat ze er in het dagelijks leven iets anders uitziet, maar ze heeft geen plannen om er meteen chique uit te zien. ''Ik vind het leuk om classy en elegant te zijn als ik thuis ben. Maar als ik op het podium sta, dan draag ik geen 12cm hakken want daar kan ik niet op dansen. Ik ben best wel klein, dus ik zie er wat speelser uit. Maar denk niet dat ik me jonger voordoe dan ik daadwerkelijk ben.'' vertelt de zangeres.

taylor

Dat Taylor Swift van de liefde houdt, weten we al langer. Maar denk niet dat de zangeres binnenkort in het huwelijksbootje stapt! ''Mensen denken dat ik heel jong wil trouwen. Ik weet niet waarom. Ja, ik ben romantisch, maar dat betekent niet dat ik op jonge leeftijd al mijn eeuwige trouw wil beloven''. Ondanks dat haar liedjes altijd over de liefde gaan, zegt Taylor er eigenlijk niet zoveel over te weten.

''Ik denk gauw dat iets 'liefde' is, maar als ik terugkijk dan kom ik daar wel eens op terug'' vertelt ze. Op de vraag hoe vaak ze verliefd is geweest antwoordt ze: ''Ik weet tegen hoeveel mensen ik 'Ik hou van je' heb gezegd. Ik kan het wel optellen, maar daar heb ik geen zin in. Als ik getrouwd ben en kinderen heb, dan weet ik dat het echt is. Want dan heeft het stand gehouden.'' aldus Taylor.

katy

Er is weer een nieuwe ontwikkeling in de relatie van Katy Perry en John Mayer. Dit keer zouden ze samen op huizenjacht zijn in Los Angeles. Volgens insiders willen de twee binnen enkele weken gaan samenwonen. ''Katy en John hebben besloten er echt voor te gaan en zoeken nu samen een huis in Los Angeles. Veel mensen zijn sceptisch, maar dat heeft het koppel juist dichter bij elkaar gebracht. Een soort van 'wij tegen de wereld'-mentaliteit.'' Katy en John zijn nu vier maanden samen. Een echte knipperlichtrelatie als we de roddelbladen moeten geloven. Maar nu willen de twee er echt voor gaan. Een kennis: ''Het was een grote stap voor Katy om John voor te stellen aan haar ouders. Dat geeft aan dat ze er 100 procent voor wil gaan.''

Wij zijn benieuwd...

robsten

'Robsten' zijn weer helemaal back on track. Na het slippertje van Kristen zouden de twee nu verliefder zijn dan ooit. Robert en Kristen zouden zelfs een liefdesbaby verwachten... Bronnen onthullen dat de Twilight-sterren al druk bezig zijn met het inrichten van de kinderkamer. Ook zouden de twee hun kleine niet willen opvoeden in Amerika, dus ze zijn nu druk op zoek naar een kindvriendelijk huis in Engeland.

Over de waarheid van dit bericht valt te twisten, maar een kleine baby van Robert en Kristen zouden wij wel erg leuk vinden!

jessica

Nog meer babynieuws! Althans, geruchten over een zwangerschap. Jessica Simpson zou na zeven maanden al weer in verwachting zijn! Een bron tegen US Weekly: ''Het was zeker niet gepland, maar ja, het is weer raak.''

Jessica is verloofd met Eric Johnson en ze zouden in december gaan trouwen. Maar volgens insiders gaat het niet door en wordt het uitgesteld. Het huwelijk zou geen prioriteit meer hebben, omdat er de laatste tijd zo veel in Jessica's leven is gebeurd.

Als het gerucht over de zwangerschap waar is, dan willen wij Jessica en haar verloofde graag feliciteren!

Bron: ohnotheydidnt, nu
Bron beeld: reporters

Door Emma