Victoria's looks

Celebs door Redactie

Victoria Beckham is voor velen een grote inspiratiebron, door haar geweldige outfits natuurlijk. Je betrapt haar nooit op een look zonder hakken, stijlvolle designerkleding en perfect afgestemde accessoires. Maar ook qua make-up is ze een pietje precies...

Vic is namelijk nog nooit, ik herhaal NOG NOOIT, zonder make-up gespot. Nouja, in haar Spice Girl-tijd misschien, maar daarna werkelijk nooit meer. Verbluffend, toch?

Daarom vond ik het eens tijd worden om die geweldige beautylooks van Mrs. Beckham te gaan bekijken. En nu eens te onderzoeken wat de beautyitems zijn waar zij echt niet zonder schijnt te kunnen...

De looks:

Mijn favoriete Vic-look. Haar ogen: zwartomlijnd (waarschijnlijk vloeibare eyeliner en afgemaakt met zwarte kohlpotlood), veel zwarte mascara en zorgvuldig gemodelleerde wenkbrauwen. Haar lippen zijn eerst ingekleurd met een beige lipsticktint en daarna met transparante gloss afgemaakt. En natuurlijk een flawless foundation en wat blusher (waarschijnlijk bronzer) op de jukbeenderen.

Vééél bronzer (of te veel zonnebank/echte zon), smokey eyes en transparante gloss op de lippen. Ook de wenkbrauwen zijn flink aangezet met wenkbrauwpotlood.

Een leuke afwisseling, die rode lippen! En natuurlijk perfect matchend bij de outfit. Omdat de lippen heftig gestift zijn, is de rest vrij neutraal gehouden.

Een redelijk 'naturel' look deze keer. Alleen de bronzer en natuurlijk de beige gloss ontbreekt niet.

Met haar zoontje. Jammer van het 'spinnenpoteneffect' door de mascara. Verder is de foundation net een beetje te dik, de bronzer ligt er echt 'op'. Haar lippen zijn wel mooi zo, in een nude tint gestift.

Een absolute make-upflater ! De foundation is metersdik, de ogen zijn veel te licht opgemaakt en met de highligher is ook kwistig omgegaan. En dan die kersrode lippen... Erg mooi, maar niet in dit geheel. Het is bijna lachwekkend...

Een oude foto, maar niet minder naturel. Wederom een dikke laag foundation, de bekende bruine lipstick met gloss. Hier zijn haar wenkbrauwen nog wat voller en is de eyeliner nog deels thuisgelaten.

Wederom een klassieke look voor Vic. Veel eyeliner, haar jukbeenderen flinkaangezet met bronzer (net te donker) en bruin geglosste lippen. Jammer van het glimmende voorhoofd, dat camoufleert die poederlaag weer net niet!

Deze keer is de foundation wat meer naturel, en dus ook mooier, opgebracht. Geen gloss deze keer, wel de befaamde bruine lipjes. Ook de ogen zijn mooi nude opgemaakt, well done!

Victoria's beauty musthaves:

- Dekkende foundation

Max Factor Colour Adapt Foundation

- Bronzer poeder

Dream Matte Mousse bronzer van Maybelline

- Wenkbrauwpotlood

Wenkbrauw borsteltje en potlood van Yves Rocher

- Zwarte eyeliner

Eyeliner pen van Catrice

- Bruine lippenstift

Lippenstift van Catrice

- Transparante gloss

Gloss van H&M