Celebs

Nicole Richie's make-up

Nicole Richie gaat vaak voor de look: smokey eyes, bronzed cheek en nude lips. Oftewel: (zwaar) opgemaakte ogen, een lekker goudgebronsd tintje op de wangen en naturelle lippen. Ik laat je zien hoe je die look krijgt!

De basis

Zorg dat de basis goed is. Dus reinig je gezicht, breng een dagcrème aan, laat deze even inwerken en zorg dan dat je huid egaal wordt. Soms hoef je niks te doen, soms alleen wat concealer te gebruiken om kleine plekjes te camoufleren. Soms moet je wat meer werk doen, bijvoorbeeld foundation en/of poeder aanbrengen.

De wangen

Een mooi gebronsd huidje krijg je door shimmer powder of bronze powder aan te brengen. Doe dit lekker met je (schone!) vingers, dat geeft een nonchalant effect. Je kunt natuurlijk ook een dagcrème of foundation waar een beetje bronzer in zit gebruiken, dit is extra makkelijk.

De ogen

Trek met de eyeliner een lijntje op je bovenste bewegende ooglid, nét boven je wimperrand. Oefening baart kunst! Handig is om altijd een wattenstaafje bij de hand te hebben voor als je uitschiet.
Vervolgens breng je royaal zwarte mascara aan.

De lippen

Op je lippen kun je transparante of lichtroze lipgloss doen, wat je wilt. Mooi is om eerst wat poeder of een héél klein beetje foundation op je lippen aan te brengen, en dan wat lipgloss. Dit geeft een super nude effect!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved