Skinny celebs

Celebs door Redactie

Nu opper-maatje-nul Nicole Richie steeds meer uit gaat dijen (tsja, het kindje moet ergens in passen), worden andere celebs steeds dunner. En waarom? Is het de stress, de media-druk, een fout schoonheidsideaal? Ze kunnen het duurste eten ter wereld kopen en zich lam shoppen aan zelfhulpboeken en goede diëtisten, maar sommige sterren worden magerder en magerder...

Nicole Richie: de opper-skinnybitch (aldus Nicole herself), met een piepklein zwangerschapsbuikje.

Keira Knightley is nooit de dikste geweest, dat is nu eenmaal haar figuur. Maar ze wordt wel stééds dunner, daar kun je niet omheen. Journalisten vrezen voor anorexia, maar Keira zegt dat ze 'er nu eenmaal zo uitziet'. Ook zei ze tegen de Britse ochtendshow GMTV dat ze het geweldig zou vinden om het figuur van Monica Bellucci (een Italiaans model met flinke borsten en ronde heupen) te hebben. Maar, voegt Keira toe: "I'm never going to get it. I'm naturally who I am."

Hilary Swank

Hoe meer kinderen Angelina Jolie adopteert, hoe magerder ze wordt. Wel handig, zo'n adoptieliefde, want je komt nooit aan van een zwangerschap maar krijgt wel een kind! Angelina ziet er nu gewoon niet meer gezond uit. Kijk de grote aders in haar dunne armpjes maar, en de afzakkende broek van haar 'kont'. Volgens getuigen weegt ze niet meer dan 44 kilo!

Madonna heeft al heel wat looks en metamorfoses gehad, maar deze 'sporty Madonna' vind ik persoonlijk niks, en velen met mij. Ze ziet er té afgetraind uit, heeft veel te veel spieren voor een vrouw en zelfs een sixpack! Not my cup of tea. Insiders schrokken dan ook toen ze in het vliegtuig een spuit in haar arm zette, vol vitamines. Om zichzelf gezond te houden, dus. En daarna wel urenlange yoga-, pilates- en krachttrainingsessies doen...

Thandie Newton, de 34 jaar oude actrice uit Mission: Impossible II en Norbit, geeft eindelijk toe aan boulimia te lijden. Dat is helaas ook erg goed te zien, ze ziet er niet erg healthy uit. Hopelijk komt ze er (gauw) weer bovenop!

Allegra Versace, de 20-jarige dochter van Donatella Versace, lijdt al een hele tijd aan anorexia en woog laatst nog maar 29 kilo. Tsja, zo zie je maar dat je flink kunt lijden aan het modevirus.... De Versace familie telt een hoop vreemde leden!