Taylor Swifts icy eyes

Celebs door Redactie

Bij de Grammy Awards verscheen singer-songwriter Taylor Swift met wel héél opvallend opgemaakte ogen! Icy blue, om de kleur van haar eigen ogen nog meer te versterken. Girlscene vertelt je hoe je deze icy eyes zelf maakt!

Stap 1: Begin – as always wanneer je oogschaduw gebruikt – met een primer op je oogleden. Verdeel een dun laagje en laat het voor ongeveer een minuut drogen. Dit zorgt ervoor dat je oogschaduw mooi blijft zitten en niet in de lijntjes gaat ophopen.
Gebruik dan een champagnekleurige oogschaduw en breng een beetje aan op je oogleden tot je wenkbrauwbot/arcadeboog (dus niet helemaal tot je wenkbrauwen!).

Hema oogschaduwbasis, €2,60

Oogschaduw in ‘Smashing Champagne’, Smashbox, $16,-

Stap 2: Gebruik voor de volgende stap een klein, taps toe lopend kwastje. Breng een lichte, shimmery zilver-blauwe oogschaduw aan onder je ogen, maar alleen op de helft (vanaf je neus)! Breng het mooi dicht tegen je wimperrand aan. Breng dezelfde kleur aan bij je binnenste ooghoeken en laat dit in een lijn doorlopen met de oogschaduw die net onder je oog aangebracht hebt.

Nars duo in South Pacific (perfect voor deze look!), $32,-

Stap 3: Gebruik nu een donkerdere blauwe kleur aan de andere kant van je ooglid. Maak een soort ‘V’ bij je buitenste ooghoeken (zie foto) en breng dit ook op je ooglid aan. Pak nu een schone kwast en laat de twee verschillende kleuren oogschaduw in elkaar over lopen. Hier moet je even de tijd voor nemen, zorg ervoor dat je geen ‘lijn’ meer ziet tussen de twee kleuren.

Rituals Pure Color in kleur 7080, €11,90

Stap 4: Teken een lijntje op je ooglid tegen je wimperrand aan met een navy oogschaduw. Als je van jezelf geen lange wimpers hebt, gebruik dan valse wimpers. Krul je wimpers, breng mascara aan en voilá, je icy eyes zijn klaar!

Rituals Pure Color in kleur 7093, €11,90

Rimmel LashMaxxx mascara, €12,50

door onze redactrice Cynthia