Celebs

Make-up flaters

Beroemde sterren hebben vaak een visagist (of twee!) in dienst, zodat ze altijd mooi op feestjes en premières verschijnen. Maar soms lijkt het wel alsof hun visagist hen in de steek heeft gelaten...

...of zijn ze misschien zelf met poeder en kwast in de weer gegaan? De volgende celebs hebben in ieder geval grote make-up flaters begaan!

De boblijn van Katie Holmes is al een tikje apart (wilde ze b-friend Victoria Beckham soms nadoen?), maar haar make-up slaat alles. Sowieso heeft ze téveel zelfbruiner opgesmeerd, het is bijna onnatuurlijk. Daarnaast is er een soort rozebruine poeder rond haar ogen aangebracht, waardoor ze een beetje ziekig oogt. En dan weer een heel wit voorhoofd (zo tussen de pony door!) en teveel highlighter op haar wangen... een beetje vreemd, toch?

Nu ziet Marc Anthony er al vaak een tikje ongezond uit; Jennifer Lopez verschijnt normaal heel stylish op feestjes en partijen. Dit keer echter niet: ze is bijna net zo bleek als haar (foute!) bontjas. En dan die enorme grijze smokey eyes, die vallen helemaal uit de toon. Ook de lippen zijn té licht, waardoor Jen er een beetje maf uitziet...

Meestal zien de Sugababes er stralend uit. Maar voor deze red carpet heeft de make-up artist wel héél veel roze gebruikt! Was het soms in de aanbieding?! Amelle (links) en Heidi (midden) hebben vooral veel roze lipstick op (bij Amelle zelfs een beetje vlekkerig aangebracht, of zou ze teveel gezoend hebben?), en bij Keisha (rechts) en ook bij Amelle zijn de wangen té roze aangezet. De outfit zijn super, maar de make-up slaat echt nergens op!

Eva Longoria is een supermooie vrouw, daarom is het ook zo zonde dat deze make-up is mislukt. Haar jurk is fabulous, maar haar gezicht is veel te wit gepoederd, zeker in tegenstelling tot haar mooie lichaamstintje. Daarbij zijn haar ogen véél te zwaar opgemaakt, haar wimpers zijn zo dik dat ze er bijna af lijken te vallen. En haar mond is dan weer helemaal nude... heel jammer, want zo lijkt ze wel vijftien jaar ouder!

Victoria Beckham experimenteert graag met verschillende looks. Maar deze make-uplook is wel érg streng. De lippenstift is zo dik en donkerrood dat ze meer op een schooljuf lijkt, dan op een zangeres en fashionista. Ook is de bruine blusher wel heel erg in een strakke lijn op haar wangen aangezet; het zou mooier zijn als deze wat ronder was uitgevaagd.

Okee, dat is wel weer genoeg make-up commentaar! Om dit artikel niet te negatief te maken, toch ook een paar geslaagde beautylooks:

Lauren Conrad

Nicole Richie

Angelina Jolie

Gisele Bündchen

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved