Celebs & hun visagist

Celebs door Redactie

Sterren en hun visagist: een onafscheidelijk combinatie. Deze mensen zorgen ervoor dat de celebs er altijd piekfijn bijlopen; geen slechte huid, geen vreemde make-up, geen uitgelopen mascara. Daarom nemen ze hen vaak mee naar allerlei gelegenheden!

Jennifer Lopez wordt al jaren opgemaakt door Mally Roncal. Mally werkt ook vaak achter de schermen bij modeshows als make-up artist én nam Beyoncé ook ooit onder handen.

Linda Hay is de visagist van blonde sterren als Gwyneth Paltrow en Heidi Klum. Linda reist Heidi ook overal achterna; als je make-up maar goed zit, zeg maar!

Gucci Westman (wat een gave naam!) werkt graag Cameron Diaz' lipgloss bij. Cameron ziet er dan ook altijd mooi uit, vind ik!

Kimora Lee Simmons, de diva achter het merk Baby Phat, laat haar wimpers krullen door topvisagist Sam Fine. Sam is gespecialiseerd in de donkere huid, en werkt ook regelmatig als visagist voor de donkere huid-lijn van het populaire merk Covergirl. En guess what: hij doet ook graag de make-up van Tyra Banks!

Alexis Vogel is de make-up artist van de 'sexy sterren'. Zo creërde ze de hete look voor Pamela Anderson, en werkt ze regelmatig als visagiste voor Playboy. Niet zo stijlvol misschien, maar zeker succesvol! Later ging ze werken met zangeressen als Avril Lavigne, Shakira en Gwen Stefani. Dag dag opgepushte lippen met donkere lipliner, hallo singing beauty's!