Beauty bij Fashion Rocks

Celebs door Redactie

Ieder jaar, ter ere van de New York Fashion Week, viert uitgeverij Conde Nast (van bijvoorbeeld Vogue) een lekker modefeestje: "Fashion Rocks".

Tijdens de 2008 editie van Fashion Rocks, gehouden bij de Radio City Music Hall in New York, waren weer een heleboel celebrity's aanwezig. We kunnen natuurlijk bekijken wat ze drágen, maar ook erg leuk is om te checken hoe zij hun haar & make-up hebben laten verzorgen.

Rihanna met een gebronsde look, brine oogschaduw met veel zwarte eyeliner. Mooie nude lipjes! Ri's haar zi in een stoere kuif, mooi diepzwart geverfd.

Charlize Theron met een nonchalante blonde krullen look (heel erg Madonna!), smokey eyes met bruin en zwart en een mooie egale teint. Net als Rihanna zijn haar lippen mooi naturel opgemaakt.

Oehh, Beyoncé goes Cleopatra! Een strakke middenscheiding, met helaas een vétte uitgroei. Haar wenkbrauwen zijn mooi geëpileerd en heftig aangezet. Daarbij een mooie zwarte vloeibare eyeliner, maar alleen boven. En ook zij: nude lips!

Miley Cyrus gaat voorlnge, weelderige lokken met veel pijpenkrullen onderin en een lage zijscheiding. Haar make-up is vrij natuurlijk; een beetje mascara en eyeliner, een glossje op de lippen en bronzer op haar wangen. Mooi!

Fergie ziet er vrij oud uit zo, jammer genoeg! Haar haar zit nonchalant in een warrige middenscheiding - as usual -, maar door de saaiige bruintinten is haar make-up nogal fantasieloos. Misschien vogende keer wat meer kleur op je lippen en een blusher op de wangen?

Nataha Bedingfield gaat voor een stoere kuif en lekker dik aangezette smokey-eyes. Erg mooi! Haar teint vind ik echt prachtig; en hele subtiele blusher. Mooi!

Model Lydia Hearst heeft haar krullen heel hoog op laten steken. Sjiek, maar wel gewaagd. Haar make-up vind ik té overdreven: haar wenkbrauwen zijn vrij zwaar aangezet en de smokey eyes, die trouwens alleen aan de bovenkant is gedan, is érg donker. De onderkant van haar ogen, die geen mascara of kohlpotloodje hebben, zijn nu wel heel 'leeg'.

Woehh, Tyra Banks! Wat een voluminieuze coup; ze lijkt wel een leeuwenkoningin! Veel weelderige lokken in een roodbruine tint; een roestbruine oogschaduw, veel mascara op de bovenste wimpers en goede bronzer. In tegenstelling tot veel celebs hierboven heeft Tyra wél heftige lipstick op, maar ze kan het prima hebben!

Hayden Panettiere had vorige week nog een korte bobcoupe, dus dit moeten extensions zijn. Desalniettemin zien ze er wel erg mooi uit. De donker omlijnde ogen zijn erg goed, en de rest is lekker rustig gehouden. Sjiek!

Leighton Meester is denk ik naar een zonnig oord op vakantie geweest, of te lang onder de zonnebank gegaan... Of misschien een slechte zelfbruiner? Anyway, ze is megabruin! Ik vind het een beetje té. Alle make-up lijkt, door haar tint, helaas veel te heftig.

Beyoncé's zusje Solange gaat voor een zwart/zilver look. Ik vind haar wimpers té popperig aangezet met mascara, en door de enorme wenkbrauwen heeft het iets van een travestiet weg. Sorry Solange, volgende keer beter!