Lady Gaga's make-up

Celebs door Redactie

Iedereen lijkt op het moment een beetje geobsedeerd door Lady Gaga. Haar muziek, haar uiterlijk, haar kleding… Vandaag nemen we haar make-up onder de loep, want die is ook de moeite waard.

Alom bekend: de ‘Thunder’ op haar gezicht. Hier in de Just Dance clip – check ook even de nagels! Echte kunstwerkjes. Verder is haar make-up trouwens vrij rustig. Moet ook wel, met zo’n opvallend item op je gezicht!

Lady Gaga houdt van items op haar gezicht… Hier heeft ze een apart metalen dingetje op haar wang. Heel apart, maar het klopt wel! Verder natuurlijk fake wimpers en oogschaduw in de kleur van haar handschoentjes. En weer kunstige nageltjes!

De cover van Beautiful Dirty Rich. Vrouwelijk! Knalrode matte lippen, zwarte eyeliner, zwarte mascara en een flawless skin.

Check de verenwimpers! Zij kan ook echt alles hebben. Wel veel make-up heeft ze hier op, dikke lagen mascara. Maar goed, voor een optreden is dat natuurlijk ook niet zo gek. Mooie nude lippen ook!

Lady Gaga houdt van aparte make-up… Op het eerste gezicht is dit heel normaal, maar dan zie je opeens de vrij aparte kleuren blusher. Roze, oké. Maar geel? Gedurfd, hoor.

Waarschijnlijk is de man rechts een fan. Maar we kijken naar haar make-up! Vrij basic hier, maar dat is natuurlijk omdat alle aandacht naar die supergrote haarstrik moet gaan! Wel erg mooi en weer écht Lady Gaga.

Weer met de thunder, maar deze keer is die er gewoon op gemaakt met make-up. Ik vind de opgeplakte versie mooier, maar dit ziet er ook niet verkeerd uit!

Wauw, dit is een hele andere Lady Gaga! Heel normaal, een girl next door. Gewone make-up, gewone kleding… Ik vind de ‘echte’ Lady Gaga leuker.

door onze redactrice Cynthia