Kopieer de hairdo van Milla Jovovich

Celebs door Redactie

Tijdens de Paris Fashion Week spotten wij Milla Jovovich. Milla ziet er altijd al erg chic en sophisticated uit, maar tijdens de Fashion Week straalde ze helemaal! Wij waren vooral helemaal weg van haar haar en wij gaan jullie helpen om dat kapsel zelf te creëren.

1. Een kapsel als deze is niet heel makkelijk te maken als je haar heel erg schoon is. Als je dit kapsel gaat maken, zorg dus dat je je haar van te voren niet wast! Als je dat dus wel gedaan heb, kan je het iets stroever maken met producten, zoals een klei-achtige wax. Gebruik niet teveel, het gaat alleen even om dat je haar iets stroever is. Als je haar heel schoon is, is je haar namelijk heel glad.

2. Toupeer ('tease') je haar bij je nek om iets meer volume te creëren. Hiermee krijg je ook een mooie basis om de knipjes in te doen bij stap 4. Kam het getoupeerde haar door, heel zachtjes.

3. Maak een middenscheiding en doe je haar in een lage staart. Doe niet al je haar in de staart, maar laat een paar plukjes los om je gezicht.

4. Nu wordt het leuk! Pak een strengetje van ongeveer een halve centimeter dik van je staart. Maak een soort 'rondje' door het haar vast te maken met een schuifje bij de basis van je staart. Neem nu een nieuw plukje van een halve centimeter en haal die door het lusje dat je van het vorige strengetje hebt gemaakt. Maak het vast met een schuifje. Wees creatief met elk stukje haar dat je pakt! Sommigen maak je gewoon vast met een schuifje, en anderen doe je door andere 'lusjes' heen. Super makkelijk, maar geeft wel een heel mooi effect!

door onze redactrice Cynthia