De opvallendste tatoeages van de sterren

Celebs door Redactie

Tatoeages zijn erg populair onder de sterren. We zagen de Shhh en de sterren tattoo al veel voorbij komen. Dat zijn allebei subtiele tatoeages, maar er zijn ook sterren die graag voor wat opvallends gaan.

Megan Fox heeft een grote tattoo van Marilyn Monroe op haar onderarm. Het is de opvallendste die ze heeft, want ze heeft er veel! Megan vindt het ´een vorm van kunst´.

Mutya Buena heeft niet alleen een grote roos op haar borst, maar ook deze lange tattoo op haar been. Ze liet weten dat ze het erg pijnlijk vond om te laten zetten, maar ze zette door omdat het een ode aan haar moeder Rose is.

Lil’ Wayne heeft Fear en God op zijn oogleden laten tatoeëren. Pijnlijk! En ja, het is echt. Hij heeft nooit gezegd waarom hij het heeft laten zetten, maar waarschijnlijk is het een verwijzing naar zijn geloof. De getatoeëerde tranen staan trouwens voor zijn overleden geliefden.

Deze kleurrijke tatoeage van Scarlett Johansson is een zonsopgang. Hoewel veel mensen het op een plakplaatje vinden lijken zegt Scarlett: ‘Het maakt me gelukkig als ik er naar kijk’.

Christina Aguilera heeft Xtina in haar nek getatoeëerd. De tattoo heeft ze laten zetten in haar ‘Stripped’ tijd, toen Xtina haar bijnaam werd.

Pink heeft een tatoeage van haar overleden hond Elvis op haar arm. Elvis verdronk in haar zwembad in 2007 en ze was er kapot van. Eronder zou staan: ‘A time to wheep. A time to mourn. Sleep in peace’.

Evan Rachel Wood heeft een quote van Edgar Allen Poe op haar rug: ‘All that we see or seem, is but a dream within a dream’. De tattoo is nog behoorlijk nieuw, dus ze heeft er zelf nog niets over verteld.

door onze redactrice Arancha