Leighton Meester door de jaren heen

Celebs door Redactie

Leighton Meester kennen we natuurlijk allemaal als Blair Waldorf uit Gossip Girl. Maar om daar even los van te laten, gaan we vandaag eens kijken hoe Leighton zich in de loop daar jaren ontwikkeld heeft. Qua uiterlijk!

2002: Hier is Leighton zestien jaar en zit ze op de Beverly Hills High School. Ze ziet er uit als een lief, vrolijk en braaf meisje.

2003: Ja, ze is van zichzelf blond! In 2003 had ze een rolletje in de tv serie Tarzan, die niet erg lang op televisie te zien was.

2006: Wauw, rode haren, rode lippen! Gewaagde combi. En een gebronsd huidje... In deze tijd speelde ze in Entourage, een Amerikaanse tv serie.

2007: Ja, zo kennen we haar van Gossip Girl, met de looks van bitchy Blair Waldorf. Mooi au naturel (ook al zijn haar haren geverfd).

2008: Wauw, sexy en sultry! Lichte smokey eyes, glittergloss op de lippen en chic opgestoken haren. Applausje voor Leighton!

2009: Nieuw: een slordige pony! Maakt haar erg rock chick en haalt het brave randje van Leighton af. Mooi, staat haar erg goed.

door onze redactrice Cynthia