Celebs

Donkere celebs met apart haar

Op de rode loper, in tijdschriften, op televisie... je komt overal de raarste en mooiste kapsels tegen. Girlscene heeft donkere celebs gespot en heeft een selectie gemaakt van de mooiste en meest aparte hairdo's!

Queen of R&B Ciara is vooral op het gebied van lange kapsels een ware trendsetter. Met haar mooie lokken weet ze keer op keer te verrassen op de rode loper. Zo ook deze keer, ze heeft haar haren strak naar achteren ingevlochten. Het ziet er super stoer, maar ook casual uit wat zeker bij haar past!

Eve wordt meestal geassocieerd met stoer en een tikkeltje mannelijk. Maar op de rode loper laat ze een heel ander beeld van zichzelf zien, zo ook hier. Haar haren zijn geweldig opgestoken, met een soort van knoop en pony. Heel glamorous, maar door de pony toch stoer!

Voor & na

Echt super jammer, zangeres Cassie heeft de tondeuse in haar lange manen gezet en de zijkant helemaal afgeschoren. Nadat ze deze grote stap heeft gezet, nam ze nog even de tijd om haar Fresh New Coupe te showen op haar TwitterPage!

In de film Austin Powers is Beyonce als Foxxy Cleopatra zeker geen muurbloempje, ze valt erg op door haar afro kapsel. Het staat haar echt super!

We kennen Rihanna allemaal van haar grote hits, zoals Take a Bow, Disturbia en Rehab. Deze keer gaat Rihanna los met de tondeuse, de ene helft laat ze staan en de andere helft zit lekker in de krul. Het maakt niets uit wat Rihanna met haar kapsel doet, bijna alles staat haar!

Op de Amsterdam Fashion Week spotten we al af en toe een fashionista met wafels in het haar. En nu heeft ook supermodel Tyra Banks de wafeltang uit de kast getrokken. Kunnen we hieruit opmaken dat de wafeltrend uit de jaren ’80  weer haar herintrede gaat doen? Bij Tyra staat het in elk geval goed.
Op de rechterfoto heeft Tyra haar haren in de krul gezet. Ze heeft op haar hoofd een aantal nonchalante ingevlochten vlechten. Het ziet er lekker speels uit.

Mary J. Blige tijdens de Grammy Awards. Heel elegant en chique heeft ze haar haren in een vlecht opgestoken.

Alicia Keys heeft hier kleine ingevlochten vlechtjes, ook wel cornrows genoemd. Op de linkerfoto heeft ze haar vlechten heel apart. Ze heeft als middenscheiding een vlechtje, op haar voorhoofd een vlechtje en aan de onderkant van elk vlechtje heeft ze glazen kralen. Op de rechterfoto heeft ze de cornrows in figuurtjes op haar hoofd gevlochten en opgestoken.

door Danique

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved