De mooiste beautylooks uit The Hills

Celebs door Redactie

Wie is tegenwoordig niet fan van The Hills? Ik in ieder geval wel en – ik ben nou eenmaal een meisje – ik kijk heel graag naar hoe mooi de dames er vaak uitzien. En dus vandaag: de mooiste beautylooks uit The Hills op een rijtje.

Stephanie ziet er hier lekker natuurlijk uit, net zo’n beach look! Golvende haren, nauwelijks gezichtsmake-up en blauw oogpotlood. Less is inderdaad more!

Wauw, mooie kapsel! Heidi heeft haar haar in een mooie staart gedaan en in de onderkant krullen gemaakt met een krultang. Ziet er goed uit! Haar make-up is verder vrij rustig. Foundation, bronzer, blusher, eyeliner, mascara en lipgloss.

Lauren is dol op vlechtjes, en dat zien we nu weer terug. Ze heeft een klein vlechtje aan de zijkant gemaakt en de rest van haar haar (inclusief het vlechtje) in een laag knotje gedaan.

Mooie rode lippen en voor de rest casual. Valt het jullie ook op dat de Hills meiden wel vaak voor safe gaan? Toch zien ze er wel prachtig uit. Vooral die lach doet het hem!

Hee, daar hebben we het vlechtje weer! Ik vind dit wel een beetje een ‘net uit bed’-look, supernatural.

Eindelijk iets meer pit! Zwarte smokey eyes (al heeft ze het nog wel subtiel gehouden), veel mascara en rode lipjes. Haar huid ziet er ook geweldig uit.

door onze redactrice Cynthia