Jennifer Lopez' beautylook

Celebs door Redactie

Wij van Girlscene zijn fan van Jennifer Lopez, en dan zeker van haar looks! Haar kleding hebben we al eerder onder de loep genomen, vandaag gaan we eens kijken naar een make-uplook van haar.

Wauw, ziet ze er niet geweldig uit? Heel simpel, en toch perfect voor elke gelegenheid. En het lijkt of ze weinig make-up heeft gebruikt, maar dat is natuurlijk niet zo.

Het allerbelangrijkste bij deze look is een egale huid. Kies een concealer die perfect matcht met je huid en foundationkleur, en breng die aan onder je ogen en op vlekjes en plekjes. Blend dit met je huid en poeder het af met een doorzichtige poeder.

Doe hier overheen je foundation, zo natuurlijk mogelijk. Gebruik een kwast of een sponsje zodat je maar een heel dun laagje aanbrengt. Poeder dit weer af.

Gebruik nu een bronzer in een zo licht mogelijke kleur en maak met je kwast een ‘3’ vorm op je gezicht: begin net boven je wenkbrauw, naar je jukbeenderen en dan naar je kaaklijn. Doe het zo licht en onopvallend mogelijk, andere mensen mogen niet zien dat je het op hebt. Of in ieder geval, dat is de bedoeling.

Pak nu een roze highlighter, het liefst met lichte shimmer, en breng die precies op je jukbeenderen aan.

Voor je ogen gebruik je heel weinig: een heel lichtbruine, matte oogschaduw en mascara. Je wenkbrauwen laat je zoals ze zijn, lekker natuurlijk.

Je lippen krijgen een lichtroze tintje; perfect voor overdag. Breng dit aan en doe er over heen nog een lichtroze of doorzichtige gloss.

Tadaa, klaar is je Jennifer Lopez look!

door onze redactrice Cynthia