Celebs

De slechtste Oscar beautylooks

Bij de Oscars zie je vaak heel veel mooie jurken voorbij komen en de mooiste gezichtjes. Alleen soms slaan sommige vrouwen de plank volledig mis wanneer het gaat om make-up en haar. Girlscene koos de grooste beautyblunders uit!

Cher

- 

We weten allemaal dat Cher van aparte outfits houdt, maar dit gaat toch wel iets te ver. Door deze pruik/hoed (hoe je het ook wilt noemen) heeft ze iets weg van een leeuw. Het enige woord dat ik ervoor heb is: apart...

Diana Ross

-

Diana Ross heeft een heleboel krullen zoals je kunt zien op bovenstaande foto. Alleen haar make-up is totaal verkeerd gevallen. Ze probeert haar oogschaduw te matchen met haar outfit. Verder draagt ze én lippenstift én blush. Too much...

Diane Keaton

-

De coupe van Diane Keaton geeft haar iets mannelijks. Haar mooie gezicht is haast helemaal verborgen achter haar kapsel. Oldskool!

Dolly Parton

-

Ook Dolly Parton houd van extravagant. Een foto uit de oude doos! Hoewel de make-up van Dolly niet eens zo heel verkeerd is, is dat haar echt vreselijk..

Helena Bonham Carter

-

Ik houd ontzettend veel van deze actrice (Helena Bonham Carter) maar deze look maakt mij een beetje verdrietig. Haar haar is een en al kroes, haar wenkbrauwen zijn niet geëpileerd en verder is haar gezicht nogal bleek. Oei, oei, oei..

Jennifer Lopez

-

Jennifer Lopez is een van de best betaalde zangeressen en actrices. Maar deze look van een paar jaar terug was horrible! Het haar van Jennifer Lopez is hier té gestijld waardoor het lijkt alsof haar haar aan de onderkant haast dood is. Verder had ze gekozen voor bruine lippenstift en groene oogschaduw wat ook niet matched.

Sarah Jessica Parker

-

Een van de fashion iconen is natuurlijk Sarah Jessica Parker. Hier is het even mis gegaan. Ze lijkt ontzettend bleek door de donkere kleuren make-up dat ze draagt en de haarkleur past ook niet helemaal bij haar. Gelukkig ziet ze er tegenwoordig een heel stuk beter uit!

Tyra Banks

-

Een van de best betaalde modellen allertijden is Tyra Banks en niet alleen vanwege haar modellen carrière, maar ook door het programma America's Next Topmodel. Ze ziet er bijna altijd stylish uit, maar een tijdje geleden was haar haar toch wat minder mooi gestyled...

Whoopi Goldberg

-

Whoopi Goldberg is een geweldige vrouw en komt op elk feestje in een aparte outfit aan. Nu is dit wel erg apart, je zou haast denken dat ze een man is vanwege haar pruik en het brilletje dat ze draagt. Misschien wilde ze even kijken of blauw haar stond?

Madonna

-

Madonna staat natuurlijk bekend om haar vele looks en stijlen. Op bovenstaande foto zie je dat ze blauwpaarse oogschaduw draagt. Deze kleur past echter niet bij haar ogen en maken haar look heel lelijk... Gelukkig heeft ze inmiddels alweer een nieuwe stijl!

door Shelley

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved