Sylvie van der Vaart met ultrakort haar

Celebs door Redactie

Waarschijnlijk weet je wel dat Sylvie van der Vaart borstkanker heeft (gehad). Nu konden we op dinsdag 30 maart bij RTL Boulevard zien hoe haar echte haar er nu uitziet zonder pruik op. En wat ziet ze er goed uit!

Bekijk hier het interview met RTL Boulevard en Sylvie van der Vaart.

Een pruik dragen is nooit fijn. Het voelt nep en het liefst draag je ook gewoon je eigen haar. Na het avondeten zat Sylvie van der Vaart aan tafel met mannetjelief Rafael en hadden ze het over haar pruik. Ze had besloten om de pruik af te zetten en Rafael gaf haar de tip om een klein beetje wax in haar haar te doen. In het interview met RTL Boulevard zei Sylvie onder andere: ''Hij smeerde het erin en ik dacht: goh, dit is best wel leuk. Het was zo'n romantisch moment.''

Nadat ze haar coupe zag, was Sylvie helemaal tevreden met haar nieuwe look en heeft ze de pruik daarna niet meer opgezet. Wel was het even spannend, omdat de paparazzi natuurlijk klaar staat om Sylvie te fotograferen, haar fans deze korte coupe niet gewend zijn en de bedrijven haar graag boekten om haar lange haren.

Maar wij moeten zeggen: het staat haar fantastisch!

-

-

-

door Shelley

Foto: bild.be, RTL