Celebs met twee kleuren haar

Celebs door Redactie

Je haren tweekleurig geverfd is weer helemaal terug! Je ziet er al veel celebs mee lopen, zoals Beyonce, Kelly Osbourne en Rihanna. Daarnaast heeft Girlscene ook een aantal celebs op een rijtje gezet die al een tijd eerder met deze trend gespot zijn. Neem hieronder een kijkje en oordeel zelf… Hot or not?

Beyonce staat eigenlijk al een tijdje met de tweekleurige haarkleur bekend. Hier heeft ze haar haren blond geverfd, met daaronder de contrasterende donkerbruine kleur. Dit geeft haar een beetje de funky look!

Afgelopen Golden Globes, ging Cameron Diaz voor de asblonde/platina stijl. Dit effect is ideaal voor iemand die toch graag blond (of bruin/rood) wil blijven, maar toch net even dat saaie eenkleurige effect wil breken.

Toen Drew Barrymore, met haar blonde lokken en haar haarpunten in zwarte verf gedoopt, op de rode loper verscheen waren de meningen verdeeld. Eén ding is zeker, ze heeft wel een geheel eigen stijl en trekt zich van niemand iets aan.

In 2008 tijdens de MTV Music Awards werd de Twilightster Kristen Stewart met kastanjebruine en donkerbruine lokken gespot. Het ziet er lekker nonchalant uit, de kleuren zijn goed op elkaar afgestemd en het subtiele contrasterende zorgt voor een natuurlijke look.

Rihanna is altijd in voor iets nieuws, de ene keer scheert ze haar hoofd voor de helft kaal en nu gaat ze voor de tweekleurige coupe. Dit keer heeft ze voor de kleuren karamel en donkerbruin gekozen, ik moet zeggen dat ze dit zeker kan hebben!

Sarah Jessica Parker, ook wel bekend als Carrie uit Sex and the City, draagt al een aantal jaar de natuurlijke meets highlights look. De lichtere puntjes zorgen niet alleen voor het nonchalante effect, maar het ziet er ook nog eens super uit.

Kelly Osbourne heeft elke mogelijke tweekleurige combinatie geprobeerd. Net zoals nu de zwarte lokken met fuchsia gekleurde lokken erdoorheen. Hierboven is ze tijdens de MTV Movie Awards van 2002 gespot, lekker gedurfd!

Foto's: Bellasugar

door Danique