Nieuwste haartrends bij celebs

Celebs door Redactie

Ieder seizoen worden er weer nieuwe haartrends op de catwalk geshowd. Vaak zijn dat gewaagde kapsels die de celebs oppikken. En wij gebruiken dat vervolgens weer als inspiratie!

Ik laat je de nieuwste haartrends zien:

Niets is zo klassiek als de vlecht. Hij wordt dan ook op veel verschillende manier gedragen, zoals hier rondom het hoofd. Deze trend is gespot op de catwalk bij Oscar de la Renta en wordt nu gedragen door onder andere Jessica Alba en Zoe Saldana. Erg stijlvol!

Deze 'messy' haarcoupe is een grote trend dit seizoen. Het is ook erg makkelijk om het thuis te doen! De trend is gezien op de catwalk bij Chanel en Lanvin en wordt gedragen door onder andere Leighton Meester.

Deze grote ballerinaknot is simpel en elegant voor dit seizoen. Jennifer Lopez heeft gekozen voor veel volume dat ze gezien heeft op de catwalk bij Lanvin. Je kan het ook makkelijk zelf doen, maar misschien met wat minder volume.

Deze look is geschikt voor alle haarlengtes maar het staat toch wel het mooist bij midden tot lang haar. Sterren als Megan Fox en Angelina Jolie zijn hiermee gezien. Ze dragen het met een lage zijscheiding en klassieke pin-up-girl make-up.

Deze gewaagde look is gezien op de catwalk bij Louis Vuittion en Luella. Niet veel celebs durven deze trend aan, maar er zijn natuurlijk uitzonderingen. Zo zijn Lady Gaga en Kelly Osbourne met zo'n strik gezien. Deze trend kan je prima thuis doen, door alleen een kleinere strik te gebruiken.

Niet veel mensen kunnen deze heftige wet look hebben. Maar bij Heidi Klum staat het!

Deze rock-and-roll haarstijl staat erg goed bij Kirsten Dunst. Deze haarcoupe is licht getoupeerd en heeft veel volume.

De schuine slordige vlecht gezien op de catwalk bij Alexander Wang en Miu Miu. Deze vlecht is erg populair en gezien bij onder andere Selena Gomez en Kate Bosworth.

Weer kan Heidi Klum dit opvallende kapsel hebben. Dit strakke kapsel geeft een verfrissende twist bij een elegante look. Met een pot gel kan jij deze look ook creëren.

Wat vind jij van deze haartrends?

door Quirine

Bron foto's: Zimbio.com