Het haar van Carrie Bradshaw door de seizoenen heen

Celebs door Redactie

We veranderen vaak van kapsel als we door een nieuwe periode gaan van ons leven. Maar bij sommige vrouwen staat het kapsel ook voor hoe zij zich van binnen voelen, zoals bij de beroemde Carrie Bradshaw.

Tijdens de zes seizoenen kunnen we namelijk goed van Carrie’s kapsel aflezen in wat voor periode ze ziet en hoe zij zich voelt. Van het stijlen en het aanbrengen van highlights wanneer het serieus wordt in haar relatie tot het opsteken en het verven van haar haren wanneer Carrie besluit om iets anders te gaan doen met haar leven.

Kijk maar mee:

Seizoen 1
Dit is de originele ''Carrie": haar haren hangen nonchalant los met veel wilde krulletjes. Zo zie ik haar het liefst!

Seizoen 2
Terwijl de liefde tussen Carrie en Big heviger wordt, heeft Carrie ook nog een andere liefde: de stijltang.

Seizoen 2
Uiteindelijk is Carrie weer single en ze laat haar natuurlijke haren weer zien.

Seizoen 3
Tijdens het FNDY's Calender Ball, kiest Carrie voor een meer glamorous look. Ze brengt haar lange gekrulde haar in een mooie hoge 'pouffy' knot.

Seizoen 4
Wanneer Aidan wilt gaan trouwen met Carrie, draagt ze een ingewikkelde maar zeker een bruid-proof knot. Haar kapsel was fantastisch, maar hoe de relatie eindigde wat minder...

Seizoen 4
Wanneer Carrie wordt aangenomen bij de Vogue, gaat ze voor een meer editorial look. Ze laat haar haren een stuk korter knippen en het duurt twee seizoen voordat het weer aangroeid. Ik vind dat het Carrie erg goed staat!

Seizoen 5
Als de meiden een trip naar Atlantic City hebben gepland, kiest Carrie voor big hair. Samen met haar opvallende make-up kan ze het goed hebben!

Seizoen 6
Wanneer de haren van Carrie weer een stuk gegroeid zijn, gaat miss. Bradshaw opnieuw voor de stijltang. Deze haarcoupe hield ze tijdens haar relatie met Berger.

Seizoen 6
Halverwege dit laatste seizoen wordt Carrie gedumpt door middel van een Post-it. Ze laat de stijltang weer links liggen en Carrie gaat voor een opvallende coupe met veel highlights. Door het dragen van een mooie koraal kleurige lippenstift mag iedereen weten dat ze weer single is.

Seizoen 6
In de laatste aflevering kiest Carrie voor een naturelle en lievige look terwijl ze in Parijs is. In het verleden stijlde en highlightte Carrie erop los voor de mannen, maar wanneer ze Big weer ziet, gaat ze voor haar eigen hairdo waar wij allemaal zo van houden.

Wat is jouw favoriete haarstijl van Carrie?

door Quirine